[ X ]
FRESH
Jumătate de viață – FĂRĂ CARNE! Bloggeriță: „În clasa a 7-a am decis ...
Lia Taburcean, despre RELAȚIA EI cu Kapushon: „Nu cam am șanse la ...
Ducii de Sussex au făcut publică o nouă fotografie cu Archie. Cu cine ...
Brio Sonores A DAT LOVITURA: „Începând cu acest moment renumitul compozitor ...

Emisiune ON-LINE pentru iubitorii de călătorii: „Așa proiecte se fac cu echipe mari și bugete rotunjoare. Noi am avut numai entuziasm...” VIDEO//

Un grup de entuziaști au lansat un proiect pentru iubitorii de călătorii. Este vorba despre o emisiune on-line, pe Youtube, ce va prezenta diverse destinații din lume, pentru ca viitorii turiști să le cunoască, informează SHOK.md.

Primul episod a fost lansat la 4 octombrie curent, este moderat de Ion Orlov și povestește despre Istanbul, Turcia.

„Ia poftiți la Casă Nouă!
Perdelile încă nu-s puse, frigiderul e gol iar lucrurile încă-s prin cutii dar am ajuns iaca… ACASĂ la CHECK IN SHOW pe youtube.
Așa proiecte se fac cu echipe mari și bugete rotunjoare. Noi am avut numai entuziasm… 😂
Poate să vă placă, poate să nu vă placă, dar un LIKE și un SHARE merităm măcar pentru că ne-am aventurat… acolo unde alții cu bani și condiții nici nu au îndrăznit…
Așteptăm să ne scrieți ce anume v-a plăcut și ce nu. Lipsa criticii pe mine personal mă va speria… 🙂”, a menționat Dina Zaiaț, producătoarea emisiunii „CHECK IN SHOW”, pe Facebook.

În descrierea emisiunii, pe Facebook, este menționată misiunea: „Facem CHECK IN în toată lumea!… în locurile SUPER aglomerate cu turişti…. dar şi cele despre care nu vei afla NI-CIO-DA-TA din internet. Fă check in cu noi şi călătoreşte anul împrejur!”.

SHOK.md


OCT 9, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...