[ X ]
[ X ]
FRESH
Anna Kournikova și Enrique Iglesias s-au căsătorit, în mare secret, ...
Primarii Nina Cereteu și Victor Bogatico – DIN NOU, PĂRINȚI. Iată ...
Soția lui Ilan Șor și soția purtătorului de cuvânt al lui Putin – ...
Andreea Berecleanu pleacă de la Antena 1. Prima declarație a vedetei ...

Orheiul îmbracă straie de sărbătoare și aprinde luminițele, la 8 decembrie, printr-un concert! Pomul de Crăciun, de 24 de metri, va fi decorat cu INSTALAȚII NOI!

Orheiul îmbracă straie de sărbătoare și aprinde luminițele. Autoritățile locale, alături de primarul Ilan Șor și locuitorii orașului, vor inaugura Pomul de Crăciun, sâmbătă, 8 decembrie, informează SHOK.md.

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei, evenimentul va începe la ora 19:00, în Piaţa Vasile Lupu din Orhei, când primarul Ilan Șor va ține un discurs în fața oaspeților adunați lângă Pomul de Crăciun. Bradul artificial este montat în centrul orașului. Tot aici, va fi amenajat un orășel de poveste cu eroi și personaje îndrăgite de copii, zone foto, figurine, dar și alte decorațiuni cu tematica sărbătorilor de iarnă.

Totodată, orașul va fi împodobit cu zeci de kilometri și mii de instalații luminoase. Pomul de Crăciun va avea o înălțime de 24 de metri și va fi decorat cu ghirlande și instalații noi, create special pentru Orhei. Cu acest prilej, Primăria Orhei va organiza un concert, unde va evolua artista de excepție, Doinița Gherman.

Programul artistic va începe la ora 19:00, iar copiii prezenți la sărbătoare, vor avea parte de o paradă a Moș Crăciunilor, dar și de cadouri și alte surprize.
Astfel, strada Vasile Lupu va fi împodobită cu instalații luminoase și elemente decorative de sărbătoare. Mai mult, centrul orașului va fi acoperit cu o cupolă de luminițe, care va reda spiritul și feeria sărbătorilor de iarnă. Și strada Mihai Eminescu va fi transformată asemenea „Champs Elysees”, iar pomii vor fi împodobiți cu sute de luminițe curgătoare. Atracţia principală a sărbătorilor de iarnă în Orhei este tradiționalul ”Târg de Crăciun”, aflat în acest an la cea de-a patra ediţie. El își va deschide ușile în data de 22 decembrie. Ca în fiecare an, orașul Orhei îi va uimi pe localnici și oaspeți prin decorul și calitatea evenimentelor organizate în perioada sărbătorilor de iarnă, și va deveni cu adevărat un oraș de poveste gata să concureze cu alte orașe europene. Datele statistice arată că în perioada sărbătorilor de iarnă, oraşul Orhei este vizitat de zeci de mii de oameni din toate colţurile ţării, dar şi de peste hotare. Decizia de a instala un brad artificial vine din partea edilului Ilan Șor, care acum trei ani, a făcut cadou orașului un asemenea pom, pentru a salva brazii vii.

De menționat că, anul trecut, Pomul de Crăciun din Orhei a ajuns în topul celor mai frumoși brazi de Crăciun din întreaga lume. Portalul fotografic din Ucraina LB.ua a publicat o selecție de pomi de Crăciun din lume care împodobesc principalele piețe și străzi ale orașelor. Astfel, bradul din Orhei a concurat alături de marele orașe ale lumii ca Kiev, Londra, Berlin, Budapesta, Rakvere, Roma, Vilnius, Vatican, Praga, Gouda, Atena, Hong Kong, Varșovia, Paris, Beirut, Iangon, dar și alte mari metropole.

 

SHOK.md


DEC 4, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...