[ X ]
[ X ]
FRESH
Irina Rimes a lansat CEA MAI AȘTEPTATĂ PIESĂ de pe albumul „Comsos”!
S-A REPROFILAT! Miss Moldova 2017 are O NOUĂ ACTIVITATE: „Odată ce ...
PIESĂ NOUĂ de la Natalia Moraru: „Este o melodie veselă, vie și care ...
Diana Grigor – ÎNCÂNTATĂ DE NEPOȚELUL SĂU: „S-a trezit instinctul ...

Părinți FERICIȚI și ÎMPLINIȚI! Andrian Buligari: „De comun acord, am hotărât să o numim…”

Andrian Buligari, asistent parlamentar, și soția sa, Reghina, au devenit părinți la 25 iulie curent.

Pentru SHOK.md, proaspătul tătic a dezvăluit cum se numește micuța, ce schimbări au intervenit în viața lor, ce fel de emoții trăiesc, dar și ce-și doresc pentru fetița lor.

De comun acord am hotărât sa o numim Patricia, au fost discuții pe seama acestui subiect ?.

Schimbări, da, categoric da. Mă refer la atitudine, la senzațiile și emoțiile trăite și care le trăiesc în fiecare clipă când o iau pe Patricia în brațe, când o văd dormind sau, pur și simplu, când gândesc la ea.

Frumoase senzații, mai ales că e fetiță, ne-am dorit fetiță și sunt fericit că sunt tată de fetiță (chiar straniu și pentru mine să scriu că sunt tată, neobișnuit nu știu cum).

Reghina e și mai entuziasmata decât mine, normal, e mama. Suntem ambii cuprinși de sentimentul fericirii, cred eu, absolute, ceva de neredat prin cuvinte și imposibil de explicat fără a fi doar trăit, savurat mai degrabă”, a mărturisit Andrian.

Fericitul tătic a menționat că ei, în calitate de părinți, își doresc doar trăiri frumoase pentru Patricia. „Ne dorim sa cunoască aceasta viața sub cele mai frumoase aspecte și să simtă din plin dragostea și atitudinea părinților, stare asupra căreia vom lucra și vom depune efort împreună cu Reghina. Ne dorim să cunoască oamenii, oamenii buni și cu intenții bune”, a declarat el.

Totodată, democratul consideră că nici el, nici soția sa, încă nu au conștientizat până la urmă noul statut – statutul de părinte. „Suntem fericiți și împliniți și ne dorim această stare să domine peste noi – deja trei”, a conchis tăticul Patriciei.

SHOK.md


AUG 7, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...