[ X ]
[ X ]
FRESH
Ruby nu a mai ieșit din casă de aproape o lună. „Ne-am dus destul ...
Lili Lozan STĂ ACASĂ de 20 de zile: „Când văd „romanticii” prin parc ...
Poliția de Frontieră A DAT START UNUI CONCURS pentru copiii angajaților: ...
Regele Thailandei s-a izolat alături de 20 de femei într-un hotel ...

Participă și tu la CEL MAI TARE GIVEAWAY din Moldova, cu condiții foarte simple! Radu Salamalichi: „Valoarea totală a premiilor - 2500€”

Antreprenorul Radu Salamalichi, fondator al companiei Selik și călător înrăit, nu doar că impresionează pe contul său de Instagram cu imagini superbe din destinații exotice, dar organizează și concursuri cu premii generoase. Astfel, el desfășoară un mega giveaway cu daruri în valoare de peste 2500 euro, informează SHOK.md.

„Vreau să fac cadou trei lucruri care au făcut înconjurul lumii alături de mine, și care îmi vor fi alături și în călătoria ce urmează. Obiecte care sunt de valoare pentru mine, eu țin la ele și chiar avem o legătură strînsă de parteneri în aventuri :) Ca să fiu mai explicit, vi le prezint:

🎁Iphone XS MAX 256 GB 📱

🎁Drona Mavic Air – o adevărată minune în lumea invențiilor 🎈

🎁GoPro HERO 7 – pregătit pentru orice aventură📷

Valoarea totală a acestor gadgeturi – 2500€”, scrie Radu, pe Instagram.

Concursul durează până la 6 ianuarie 2020, când el revine dintr-o nouă călătorie, și vor fi aleși 3 câștigători.

Condițiile de participare sunt simple și vă puteți înscrie pe Instagram, accesând linkul/postarea de mai jos.


Посмотреть эту публикацию в Instagram

Hey CĂLĂTORII 🗺, sunteți gata de un GIVEAWAY foarte generos? Vreau să fac cadou trei lucruri care au făcut înconjurul lumii alături de mine, și care îmi vor fi alături și în călătoria ce urmează. Obiecte care sunt de valoare pentru mine, eu țin la ele și chiar avem o legătură strînsă de parteneri în aventuri :) Ca să fiu mai explicit, vi le prezint: 🎁Iphone XS MAX 256 GB 📱 🎁Drona Mavic Air – o adevărată minune în lumea invențiilor 🎈 🎁GoPro HERO 7 – pregătit pentru orice aventură📷 Valoarea totală a acestor gadgeturi – 2500€ Condițiile de participare sunt simple: ✈️Să aveți 18+ și să locuiți în Republica Moldova 🇲🇩 ✈️FOLLOW PAGINILE: – @salamalichi_radu – @selik.md ✈️Tag la 3 prieteni reali în comentariu (număr nelimitat de comentarii) ✈️Repost al acestui concurs la voi pe stories (mai jos găsiți semnul avionului din hârtie, apăsați pe el și se face acțiunea) Concursul începe de astăzi, și se va finaliza pe 06.01.2020 – atunci cînd revin din călătorie. Și atunci vom afla cine sunt cei 3 norocoși 🙈 Dragii mei călători, eu vă urez succes și vă mulțumesc că îmi sunteți alături. Fiți aproape fiindcă urmează multe locuri incredibile ❤️ #giveaway #huge #grand #travel #gadget #selik #openyourmind #feel #free #explore #enjoy

Публикация от Salamalichi Radu (@salamalichi_radu)

SHOK.md


OCT 31, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...