[ X ]
[ X ]
FRESH
Discuțiile DESPRE SEX se bucură de succes! Dianna Rotaru: „O face ...
RUDE PRIN ALIANȚĂ! Un ex-lider de partid a dezvăluit: Am avut onoarea ...
Rodica Ciorănică – ÎNDRĂGOSTITĂ: „Nu se știe dacă atunci, când eram ...
PERIOADĂ GREA! Cătălina Carauș: „Practic sunt alergică la tot ce zboară ...

IA O PAUZĂ de câteva luni, în plan profesional! Margarita Răducanu: „Oferte deja am avut, dar vreau să fac o analiză profundă”

Margarita Răducanu, la 2 iulie curent, a plecat de la Accent TV, astfel va lua o pauză în televiziune şi va petrece timpul cu fetiţa sa, Daria-Andreea, informează SHOK.md.

„Mai departe voi savura două luni de vacanță, pentru că în lumea tv-ului se ia o pauză şi se revine din toamnă. Voi sta cu fetița mea si voi petrece mai mult timp cu familia. Îmi voi aduna puterile pentru a munci iar în domeniul jurnalismului TV. Asta am învăţat să fac timp de 20 de ani, aici am fost școlită de colegii din ţările vecine, cu care am realizat diverse proiecte internaționale.

Oferte deja am avut de la o televiziune, dar acum vreau să fac o analiză profundă la tot ce am realizat şi să îmi planific obiectivele pentru ceea ce vreau să realizez pe viitor. Voi prioritiza lucrurile şi mă voi orienta spre ceea ce solicită societatea şi lumea TV-ului. În viaţă sunt necesare pauzele şi monologurile. Doar atunci când faci ordine în creier – poţi merge înainte cu încredere”, a spus Margarita.

Cristina TOMAC


IUL 4, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...