[ X ]
FRESH
Copilăria nefericită a lui Kate Middleton! Ducesa de Cambridge a fost ...
Iată CINE sunt cei 26 de participanți la Selecția Națională Eurovision ...
Marianna Petrenko, DE ZIUA SA: „42!!! Acum am tot la ce am visat! ...
Diana Voevuțki și-a spus SECRETELE DE FRUMUSEȚE și se întreabă: „De ...

Pe 14 muncește, de Dragobete SĂRBĂTOREȘTE! Galina Timuș: „Ambele sărbători îmi par drăguțe, deși eu cred că…”

Prezentatoarea TV, Galina Timuş, a spus, pentru SHOK.md, dacă va sărbători Ziua îndrăgostiţilor sau Dragobete, a vorbit despre iubire, dar şi dacă există persoana ideală.

„Ambele sărbători îmi par drăguțe, deși eu cred că dragostea adevărată trebuie sărbătorită în fiecare zi, cu gesturi mici și cuvinte dulci.

De Valentine’s Day, pe 14, o să “sărbătoresc” muncind alături de colegii mei de la Dimineața la RTR. Dragostea pentru profesie, la moment, e mai presus de toate.

În schimb de Dragobete, pentru că va fi zi de weekend, probabil, o să-mi petrec timpul în compania persoanei dragi. Unde, încă nu știu, îmi plac surprizele :).

Ce este iubirea? Nu vreau să răspund la acestă întrebare cu formulări sofisticate sau siropoase, nu cred că poate oferi cineva o definiție clară or, probabil că eu încă nu știu ce este iubirea… când aflu exact revin cu un răspuns.

Când eram în liceu cineva a făcut pentru mine o inimă uriașă ce ardea. În rest, o să mă detașez de cinele romantice, buchete cu sute de flori și alte lucruri materiale pe care le-am primit, pentru că într-un final cele mai frumoase amintiri rămân a fi cuvintele spuse sincer, poate chiar în șoaptă. Cred că, dragostea nu se strigă.

Nu am un ideal, de ex: brunet, ochi albaștri ș.a . Îmi plac bărbații înteligenți, de la care pot să învăț ceva și cu care să pot vorbi despre orice. Simțul umorului la fel contează. De fapt, persoane ideale nu există, și eu cred că doar atunci când ajungi să îndrăgești defectele unui om, iubești cu adevărat”, a spus Galina.

Cristina TOMAC


FEB 14, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...