[ X ]
[ X ]
FRESH
Cum face Anda Adam bani pe timp de criză: "E o afacere care se mişcă"
Nutriționistul ATENȚIONEAZĂ asupra efectelor negative ale DIETEI FORȚATE: ...
NU ARE INSPIRAȚIE! Cătălina Carauș: „Nu mi s-a mai întâmplat de mult ...
Katy Perry mai are puţin şi naşte! Cum a pozat celebra cântăreaţă ...

Pe scurt, DESPRE 2018! Rusanda Cojocaru: Am primit cel mai frumos inel, am fost în Bali și am muncit mult!

Femeia de afaceri Rusanda Cojocaru, originară din Republica Moldova, stabilită cu traiul în capital României, a povestit cum a fost anul 2018 pentru ea, informează SHOK.md.

„Pe scurt, despre 2018:
– pe 6 aprilie am fost ceruta de sotie si am zis “DA!” apoi am bocit 2 ore de fericire si emotii ? (am primit si cel mai frumos inel, unul cu poveste de familie care se apropie de varsta de 100 ani)
– am calatorit in Bali, la Roma, Viena, Thassos si Bansko. La capitolul “prima data”: scufundari cu pestii colorati, in Bali. Probabil si primul atac de panica, tot atunci ?
– am implinit 6 ani de Bookletta si am lansat primul model caritabil in colaborare cu ATCA- Bookletta Constellation.
– am lansat emisiunea Booking Night cu Rusanda, un format despre carti, oameni si localuri din Bucuresti. Am filmat 9 emisiuni, am lucrat cu 9 designeri romani, 9 make-up-artisti talentati si am facut o echipa fabuloasa cu Raluca Ioana Chipriade/The tale within a photo. (gasiti emisiunile pe pagina mea de youtube)
– am primit premiul ELITE Business Women pentru “antreprenoriat creativ”.
– am aparut pentru prima data in revista ForbesLife Romania intervievata de Georgiana Ciofoaia
– am organizat 6 evenimente Bookletta si o seara bookaholica in care, alaturi Florentina Opris, Bianca Tudor si Mihaela Calin, am povestit despre cartile care ne-au schimbat viata, la Tucano Coffee
– am participat la 3 targuri de design din Bucuresti cu Bookletta
– am fost invitata in direct la 4 televiziuni si 2 posturi de radio.
– viata mea s-a imbogatit cu multi oameni noi, extraordinar de frumosi pe dinafara si pe dinauntru. Am invatat ca o relatie de prietenie intre doi oameni trebuie sa te hraneasca, sa te inspire, sau sa-ti dea liniste. Daca nu se intampla nici una nici alta, e o relatie de compromis din care cel mai probabil vei iesi schiopatand.
– am fost la Chisinau de ziua mea, cu toata familia alaturi. In dimineata zilei mele de nastere, am primit primul buchet de flori in direct la TVR Moldova, in matinalul cu Ilinca Avram ?
– am scris, am ras, am plans, am fost impresionata sau dezamagita. Am ajuns la urgenta de doua ori, in aceeasi saptamana, suspectata de soc anafilactic. Am muncit mult, iar rezultatele au fost pe masura. Pe scurt, am fost om. Nu a fost un an usor, dar, chiar si asa, a fost mi-nu-nat! ❤️ #viatainuoz”, a scris Rusanda, pe Facebook.

49170051_335720307020361_6150475145912778752_n

SHOK.md


IAN 1, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...