[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
După ce a lansat piesă nouă, Akord a dat start unei PROVOCĂRI PE ONLINE: ...
Ludmila Bălan E PLINĂ DE ENERGIE! Uite-o cum SE DISTREAZĂ ÎN PISCINĂ ...
A lăsat AVOCATURA și s-a apucat de design vestimentar: „Pasiunea aceasta ...
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...

Pentru ea, DRAGOSTEA E CEL MAI FRUMOS SENTIMENT! Scriitoare: „Sunt femeie, am dreptul să iubesc”

Scriitoarea Oxana Barbu e mereu îndrăgostită de oameni, de frumos, de linişte. Astfel, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor, a dezvăluit cui spune un „te iubesc”, dar şi despre dragoste.

„Pentru mine dragostea este cel mai frumos sentiment. Când pronunț acest cuvânt nu mă refer la relația „Bărbat-femeie”.

Cea mai frumoasă dragoste pentru mine, este dragostea de mamă. Ea nu poate fi comparată cu nimic în lume. Însă totuşi dragostea este împărțită în mai multe categorii.

Dragostea înseamnă să mă iubesc mai mult. Să mă apreciez la valoarea care o merit. Să mă accept aşa cum sunt. Sunt conştientă de faptul că dacă n-o voi face eu, n-o va face nimeni. Dragostea mai înseamnă – să fiu mândră de faptul că sunt „Femeie”.

Sunt îndrăgostită de oameni, de frumos, de linişte, de soare, de vânt şi ploaie.

Cel mai frumos gest din iubire pentru mine a fost atenția şi clipele de fericire alături de omul iubit.

Cel mai frumos gest de iubire pe care l-am făcut eu, a fost faptul că, am iertat din prea multă dragoste ce nu se iartă. Am iertat trădarea.

Perechea mea ideală este „El”. Care va trăi veşnic în sufletul şi gândul meu. Sunt femeie, am dreptul să iubesc. Sunt îndrăgostită de viață.

„TE IUBESC” e cuvântul ce-l rostesc fiului meu. Tot acest „TE IUBESC” îl port pe buze şi-n gând de nenumărate ori. Dragostea este cel mai curat, frumos şi sincer sentiment. Merită rostit în fiecare zi. Iubiți şi fiți iubiți. Dar în acelaşi timp, nu uitați, dragostea trebuie să vină din sufletele pline de iubire şi sinceritate. Dacă dragoste nu e, nimic, nu e. Să iubeşti e frumos. Să ştii că eşti iubit, iubită e minunat. Zadarnic corpurile se iubesc, dacă sufletele se resping. Îndrăgostiți-vă în primul rând de suflet, apoi de chip şi fizic. Frumusețea este trecătoare. Frumusețea sufletească nu moare niciodată. Doresc tuturor, un an, şi o viață plină de iubire”, a mărturisit.

Cristina TOMAC


FEB 16, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...