[ X ]
[ X ]
FRESH
Despărțiți, dar împreună. Alexandra Stan lucrează în continuare cu ...
CA O PUȘTOAICĂ! Tatiana Maxian – în costum de baie!
S-au pregătit FOARTE RESPONSABIL pentru conceperea copilului! Maggy ...
Adolescentul Barron Trump este schimbat complet la 13 ani, în cele ...

PIESĂ dedicată SATULUI NATAL! Romina Spînu: „Mă mândresc că m-am născut și îmi am rădăcinile acolo”VIDEO//

Interpreta Romina Spînu a lansat o piesă nouă despre satul său natal, iar, pentru SHOK.md, a oferit mai multe detalii în acest sens.

„Acesta e cântecul de muzică populară, prin care am dorit să-mi exprim dragostea față de satul natal, față de tăticul care mă așteaptă mereu acasă și față de băștinașii mei cu suflet mare. Cântecul se intitulează „Satul meu”, e realizat în colaborare cu orchestra ansamblului „Fluieraș”, condus de frații Ștefăneț, textul e scris de Marina Morozniuc-Adam, muzică: Ștefan Catrinescu și Romina Spînu.

Filmările au avut loc exact în sătucul natal de la nordul Moldovei, de pe malul Prutului, adică satul Costești, r. Rîșcani și s-au desfășurat în luna mai, anul curent, exact când am prins și salcâmii înfloriți și timp favorabil cu soare! Satul e amplasat pe coastă și are un peisaj de nedescris, pe care îl puteți observa în videoclip. La clipuleț am colaborat cu echipa VioMark, iar în videoclip s-au implicat doar consăteni, nu și actori sau alte persoane intermediare! Cu alte cuvinte – mă mândresc că m-am născut și îmi am rădăcinile acolo”, a dezvăluit Romina.

Cristina TOMAC


IUN 12, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...