[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Izolarea i-a unit și mai mult pe Andra și Cătălin Măruță! Secretul ...
A avut o COPILĂRIE FERICITĂ! Oxana Barbu: „Păcat că generațiile de ...
Andrei Năstase – GÂNDURI, de Ziua Copilului: Ceea ce mă frământă este ...
Copilăria ei se asociază CU VERI CĂLDUROASE! Inga Ojog: „Îmi plăcea ...

Poliția de Frontieră A DAT START UNUI CONCURS pentru copiii angajaților: „Eu stau acasă, Tu de strajă la hotare!” FOTO//

Poliția de Frontieră a dat start unui concurs de desen și undă verde tinerelor talente de la frontieră, informează SHOK.md.

„Anunț important pentru copii angajaților Poliției de Frontieră: Împreună să susținem părinții, care în această perioadă, deloc ușoară, sunt la datorie, în misiuni de importanță majoră pentru societate, pentru țară.  Vă invităm să participați la un concurs de desen,🎨 lansat acum câteva zile de colegii noștri de la Asociația Grănicerilor din Republica Moldova, cu un generic sugestiv „Eu stau acasă, Tu de strajă la hotare!”” – se anunță pe pagina de Facebook a instituției.

Primii „pictori” deja au transmis în adresa Poliției de Frontieră primele lucrări, dar și primele mesaje de încurajare: „Totul va fi bine. Mami, tati noi vă iubim!”

Când se va restabili situația în țara noastră, în mai multe subdiviziuni de frontieră se vor organiza întâlniri cu copii, unde vor fi premiate cele mai expresive desene. #Învinge_Covid19 #StaiAcasă” – menționează sursa.

SHOK.md

 

 


MAR 31, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...