[ X ]
FRESH
James Bond va deveni tătic. Rachel Weisz îi va dărui primul copil ...
Eugen Nicov, despre COLABORAREA cu Irina Rimes, în NOUA TRILOGIE: ...
Iată CINE este frumoasa care a devenit Miss A.Dmodels!FOTO//
Interpretă din Moldova – INVITATĂ la Eurovision Spania: „Am ajuns ...

Povestea arhitectei pasionată de GĂTIT: E din Moldova, participă la Masterchef România și are un blog „APETISANT”! FOTO//

Ana, împreună cu tatăl ei

Ana Demian este originară din Republica Moldova, studiază arhitectură la București și este pasionată de gătit. În prezent, Ana este participantă în cadrul show-ului televizat – MasterChef România, sezonul 7, și e tot e mai aproape de finalul competiției, impresionând cu creațiile sale culinare, informează SHOK.md.

La începutul acestui an, Ana a lansat și un blog culinar, pe care publică rețete și fotografii apetisante.

„Arhitectura este viaţa mea, dar mai nou am început din ce în ce mai serios să „proiectez” şi farfurii, nu doar case. Sunt arhitectul pentru care bucătăria nu este doar un concept de interior, ci bucătăria înseamnă, tandemul între spaţiu şi gust, iar farfuria este o planşetă unde pot crea un mic proiect gastronomic care va face oamenii fericiţi. Ador să citesc plăcerea pe feţele oamenilor pentru care gătesc sau proiectez.

Aici mi-am propus să creez un loc unde să pot îmbina cele două lumi care par atât de diferite, dar pe care eu le văd un tot întreg. Îmi doresc să văd cât mai mulţi oameni care apreciază nu doar ceea ce e în farfurie dar şi locul unde mănâncă. Să încerc să conving că e foarte important frumosul şi că e simplu să trăieşti frumos.

Aş fi fericită să vă placă ideile ce le înşir pe blog şi poate ajungem să gătim împreună, sau să creăm spaţii unde să vă simţiţi acasă”, scrie Ana pe www.architectchef.wixsite.com.

În cadrul ediției de săptămâna trecută a MasterChef, Ana a gătit împreună cu tatăl ei.

SHOK.md precizează: Potrivit paginii oficiale a MasterChef, Ana Demian are 24 de ani, „este din Republica Moldova, dar locuiește În București, fiind studentă la Facultatea de Arhitectură în ultimul an. În 2013 a participat la workshop-urile Yuliei Visotkaya, unde a învățat ce înseamnă bucătăria. A călătorit aproape în toată lumea. Motto-ul după care se ghidează este: „Bucătăria este inima unei case”. În 2015 a colaborat cu un mare magazin de mobilă, în calitate de architect de interior”.

SHOK.md

Foto: facebook.com/ Architect Chef Ana Demian


MAI 2, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...