[ X ]
FRESH
Antonia, complet goală pe plajă!
3 zodii care nu se gândesc la bani. Nativii care îşi pun pasiunea ...
Horoscop 19 iulie 2019. Devotament, înţelegere şi o surpriză uriaşă ...
Archie va avea un frăţior! Prinţul Harry şi Meghan Markle se pregătesc ...

Povestea STUDENTEI care vrea să ajungă pe MARILE SCENE! Daniela Gorea: „M-am îndrăgostit de operă!”

Daniela Gorea este studentă la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice, la specialitatea Canto Academic, e îndrăgostită de operă și își dorește să ajungă pe marile scene ale lumii.

Contactată de SHOK.md, ea ne-a spus cum a început povestea sa cu muzica.

„De mică obișnuiam să cânt și să dansez prin casă ?. La grădiniță, mai apoi la școala cântam la majoritatea festivităților, dar niciodată nu m-am gândit la posibilitatea de a studia muzică. Eram la sfârșit de gimnaziu când a apărut întrebarea „Ce fac mai departe?”, atunci mi-a și venit ideea de a alege muzica. Spontan! Așa că am mers la colegiul de muzică Ștefan Neaga, la specialitatea Dirijat Coral. Când am pășit pentru prima oară pragul colegiului, nici măcar nu știam notele. Dar am muncit mult și astfel mi-am ales calea in viața. Desigur am participat și la câteva concursuri, festivaluri, concerte. Îmi plăcea ceea ce fac din ce în ce mai mult!  După colegiu, am mers la Academie, unde am ales să studiez belcanto, deoarece, pe parcursul studiilor la colegiu, pur și simplu, m-am îndrăgostit de genul de operă”, a povestit Daniela.

Tânăra a dezvăluit că idolul ei este Anna Netrebko. „Pot să o ascult și privesc ore în șir. În special, o admir pentru faptul că reușește să facă show pe scena, ceea ce rar întâlnești în cadrul concertelor clasice!”, a mai spus ea.

Daniela a spus și ce își dorește să realizeze pe viitor. „Îmi doresc enorm de mult să îmi continui calea în muzică, să cânt pe marile scene ale teatrelor de operă din lume și, desigur, să evoluez, bucurând urechile si inimile oamenilor!”, a precizat studenta.

SHOK.md

Foto: arhivă personală


IAN 28, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...