[ X ]
FRESH
Kim Kardashian, şedinţă foto în nişte chiloţi minusculi. E mai sexy ...
S-A MUTAT la București acum 2 ani! Prezentatoare TV: „Nu duc dorul ...
O interpretă autohtonă – VICTIMA unei știri false: „Nu înțelegeam ...
Ce a fost și CE A AJUNS! Uite cum arată clubul de noapte „Cocos”, ...

E în pregătiri de NUNTĂ! Deputata Alina Zotea: „Sunt apreciată și iubită”

Deputata liberală Alina Zotea, se pare că, e pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nunta sa.

Deși nu a confirmat oficial, deputata a spus că e fericită. În cadrul emisiunii www.diez.md –  „The Bean Bang Theory”, deputata a fost întrebată despre „frumosul eveniment care urmează în viața personală”, iar Alina Zotea a întrebat „Care, care? Nu știu” și a zâmbit, dând de înțeles că este adevărat, dar a venit cu o precizare:

„Eu am înțeles o chestie, de când sunt în politică – că nu e foarte ok să dai din viața ta personală și pe care o vrei foarte intimă, deoarece acel farmec, care există între două persoane – dispare”.

Totodată, sursele blogului www.luchianiuc.com afirmă că nunta va avea loc în câteva săptămâni – la 30 septembrie curent, într-un local din capitală.

În cadrul emisiunii sus-citate, Alina Zotea s-a referit și la inelul de logodnă, primit de la iubitul ei. „Nu știu dacă sunt diamante, e un inel de logodnă, de la iubitul meu. Nu am stat să mă uit cât costă sau să întreb – pentru că nu e frumos. Inelul are o încărcătură specială deosebită. De fiecare dată când mă uit la el, înțeleg că sunt apreciată și iubită”, a mărturisit ea.

SHOK.md amintește: Deputata Alina Zotea a fost cerută de soție, de iubitul ei, Vlad, anul trecut, la petrecerea dată cu ocazia zilei sale de naștere. „Am spus DA celui mai bun, iubit, romantic şi drag bărbat din lume”, a scris viitoarea mireasă, atunci, pe o rețea de socializare.

SHOK.md


SEP 13, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...