[ X ]
[ X ]
FRESH
Radu Palaniţă a câştigat finala "Românii au talent" şi premiul de ...
VISUL DE COPIL s-a realizat! Lenuța Burghilă: „Eu sunt fericită că ...
În copilărie VISA SĂ DEVINĂ PREOT! Damian Spinei: „Implicam pe toți ...
În ajun de ZIUA COPIILOR! Nata Boboc: „Fiecare dintre noi e cea mai ...

Președintele Dodon, în prima ședință DUPĂ ACCIDENT: „Cu regret, va fi nevoie de supravegherea medicilor”. Cum arată! VIDEO//

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a desfășurat astăzi o ședință operativă privind situația din țară şi privind agenda evenimentelor internaționale preconizate pentru perioada imediat următoare, fiind și prima ședință după accidentul în care a fost implicat duminică, informează SHOK.md.

În cadrul imaginilor foto și video se vede că șeful statului are un semn în regiunea nasului – consecință a accidentului.

Totodată, șeful PSRM în CMC, Ion Ceban, a comunicat, ieri, că, în urma accidentului, șeful statului ar avea probleme cu coloana vertebrală, iar mama sa a suportat deja o primă intervenție.

„În mod repetat, aduc sincere mulțumiri tuturor pentru urările de bine şi înţelegere faţă de mine şi rudele mele. Cu regret, o perioadă de timp va fi nevoie de supravegherea medicilor”, a scris Dodon, pe Facebook.

Totodată, el a spus că, în orice situație, trebuie să predomine atitudinea umană. „Cred că ar trebui cu toţii să tragem concluziile de rigoare din situaţia creată şi mereu să ţinem cont de faptul că atitudinea etică, umană trebuie să predomine asupra tentaţiei de a manifesta pasiuni şi preferinţe politice, oricare sunt ele”, a precizat oficialul.

SHOK.md amintește: Potrivit poliției, două mașini din coloana oficială a Președintelui au fost implicate, la 9 septembrie, într-un accident de circulație pe traseul Chișinău-Ungheni. Accidentul s-a produs, după ce un camion de model „Mercedes”, condus de un bărbat de 40 de ani, a intrat în depășire pe contrasens și a lovit frontal coloana oficială. Automobilul de model „Mercedes”, ce aparține Serviciului Protecție și Pază de Stat a derapat de pe traseu și s-a inversat. Ulterior, camionul a tamponat unitatea de transport „VW Touareg” care face parte din coloana oficială, derapând de pe traseu pe acostament. Ca urmare a accidentului, președintele țării, Igor Dodon și doi membri ai familiei sale au fost transportați la spital. De asemenea, la spital a ajuns și șoferul camionului. Viața niciuneia dintre persoanele rănite în accident nu este în pericol.

SHOK.md


SEP 11, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...