[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
La mulți ani pentru Anastasia Lazariuc! Cântăreața arată INCREDIBIL, ...
Weekendul ÎNTR-O CASĂ CU AMINTIRI! :,,Am dormit în acel pat ca într-un ...
Viaţa secretă a lui Lady Di: a fost bonă, s-a căsătorit cu iubitul ...
Robin Soderling a vrut să se sinucidă. ”Cel mai mic zgomot mă panica”

Prezentatoare TV, despre SPORT ACASĂ: „Nu am crezut vreodată că o să fac regulat și cu plăcere. Măcar pentru asta pot să mulțumesc carantinei”

Prezentatoarea TV Rodica Rusu face sport acasă, împreună cu sora sa, pe video call, informează SHOK.md.

Nu am crezut vreodată că o să fac acasă sport regulat și cu plăcere. Măcar pentru asta pot să mulțumesc carantinei. Și îmi dau seama că e mult mai simplu decât atunci când mergi la sală. Nu mai ai scuze că nu reușești – 30 sau 40 de minute pe zi ( sau peste o zi) cu siguranță le găsești în programul tau zilnic. Ce-i drept e mult mai ușor să o faci în doi. Dacă nu este Mark în dispoziția să-mi țină companie (sau să mă încurce mai mult), mă antrenez cu sora pe video call. Iar dacă spuneți că nu puteți să o faceți fără antrenor aveți la dispoziție un miliard de aplicații la fel de bune” – a spus ea, pe Instagram.

Jurnalista a adăugat: „Deci, lăsați scuzele și apucați-vă de sport. Să nu credeți că stăm toată vara în casă lângă frigider. Eu sigur nu am de gând. Mi-am planificat și vacanța, iar costumul de baie abia aștept să-l îmbrac. Și să-mi spună lumea cât de bine îmi stă, și ce genetică bună am”.

Cristina TOMAC


MAI 24, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...