[ X ]
[ X ]
FRESH
Despărțiți, dar împreună. Alexandra Stan lucrează în continuare cu ...
CA O PUȘTOAICĂ! Tatiana Maxian – în costum de baie!
S-au pregătit FOARTE RESPONSABIL pentru conceperea copilului! Maggy ...
Adolescentul Barron Trump este schimbat complet la 13 ani, în cele ...

Prezentatoarea de știri Svetlana Stanchevici, despre activitatea sa ÎN TELEVIZIUNE: „Mai mult de 3 ani am prezentat prognoza meteo”

Prezentatoarea de știri Svetlana Stanchevici a povestit, recent, despre activitatea sa în televiziune și de la ce a început, informează SHOK.md.

„Televiziunea… m-am regăsit în ea. Mai mult de 3 ani, din 2011 până în 2014, am prezentat prognoza meteo la Prime TV. Am crescut, m-am obișnuit cu camera, cu studioul, cu oamenii care mă recunoșteau. Meteo e o emisiune populară, în afara politicii, care captivează oameni de diferite vârste, cu diferite hobby-uri, credeți-mă) E pe placul tuturor. Apoi a venit momentul de confort maxim și de realizare, și asta însemna că e timpul pentru mai mult. Încheind lecția cu succes, trecând un casting, am fost acceptată să prezint știrile de la 18.00, în limba rusă, la Prime TV! Mai mare bucurie nu era. Acum e deja al 6-lea an în care prezint știri pentru toată țara și, în fiecare zi, trăiesc un spectru larg de emoții de la ceea ce fac. E cert că, am noroc, sunt recunoscătoare!”, a scris ea, pe Instagram.

SHOK.md


APR 3, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...