[ X ]
[ X ]
FRESH
Nicole Kidman, probleme din cauza anorexiei? Cât de schimbată e actriţa
SCOP NOBIL! Mai mulți Ambasadori se alătură Turneului Caritabil de ...
SPECTACULOASĂ! Valentina Naforniță – prima dată, la Balul Vienez, ...
Retro J.Lo! Diva latino a pozat super sexy pentru o campanie publicitară

Prezentatoarea TV Felicia Sîrbu A DIVORȚAT, la un an de căsnicie! Află de ce și cum e RELAȚIA cu fostul soț!

Prezentatoarea TV Felicia Sîrbu a divorțat de Eugen Poplinskyi, la un an de căsnicie. Cei doi nu mai sunt împreună din primavara curentă, însă nimeni nu a știut, informează SHOK.md.

„Am cântărit foarte mult acest pas, nu a fost făcut într-o stare foarte emotivă. Sunt foarte ok acum. Unicul e regretul e faptul că aia mică, Casandra, poate o să aibă de suferit de pe urma acestui pas, dar îmi asum reponsabilitatea ca ea și tatăl ei să aibă o relație strânsă”, a declarat Felicia la „O seară perfectă” de la Pro TV.

Jurnalista a spus că se străduiesc să îi creeze fiicei lor un mediu cât mai cald, ea rămânând în custodia mamei. „O vizitează el sau eu și Casandra mergem acolo, la el, la Odesa”, a adăugat ea.

Modelul a mai spus că ea a fost cea care a cerut divorțul, iar la bază au fost mai multe motive. „Au fost șanse, chestii, certuri, compromisuri, dar când realizezi că nu se merită și trebuie să calci peste tine sau să treci prin stări anormale pentru a menține cuplul doar pentru copil…”, a aspua ea.

Felicia a precizat că au rămas în relații bune cu Eugen. „Suntem bine, suntem prieteni, comunicăm, ne dăm sfaturi – mai mult el cere sfaturi, eu sunt mai orgolioasă”, a adăugat ea.

De asemenea, Felicia a spus că decizia sa privind divorțul e „fixă”, dar nu spune „niciodată”. Ce ține de fostul ei soț, acesta ar reveni chiar și azi la ea.

Amintim că, Felicia și Eugen s-au căsătorit la 4 iunie 2016, ea fiind atunci însărcinată.

SHOK.md


DEC 7, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...