[ X ]
[ X ]
FRESH
Lidia Buble spune dacă și-a făcut sau nu operații estetice: ”Mie mi ...
SE PLICTISEȘTE REPEDE în plan profesional! Ana Cernicova: „Vreau să…”
1 AN DE IUBIRE! Olga Busuioc: „Iubirea mea, motivația mea, inspirația ...
Regina Letizia, splendoare în roşu în vizita ei oficială din Cuba

Prezentatoarea TV Ilinca Avram - într-o IMAGINE, cu un PILOT AirMoldova. Află ce-i leagă pe cei doi! FOTO//

Prezentatoarea TVR Moldova Ilinca Avram, una dintre cele mai cunoscute vedete TV autohtone, apare într-o poză pe profilul său de Facebook, alături de un pilot al AirMoldova, companie care operează cele mai multe curse de pe aeroportul Chișinău, având echipaje experimentate și nave moderne, informează SHOK.md.

Prezentatoarea TV precizează că, de Ziua Mondială a Aviației și Cosmonauticii, a aflat mai multe „despre cum este să-ți petreci ziua de muncă printre nori de la Mihail Iova, pilot AirMoldova”.

Ea le exprimă gratitudine piloților și tuturor celor care oferă oamenilor posibilitatea unei vieți mai bune. „Felicitări tuturor celor care fac această minune posibilă. Și spun minune pentru că este incredibil să ai posibilitatea să te trezești la Chișinău, să iei prânzul în Roma, iar cina în Barcelona. Mulțumim pentru grija cu care ne aduceți de fiecare dată la destinație”, a scris Ilinca Avram, într-un mesaj, care însoțește poza în care apare alături de chipeșul pilot de la AirMoldova, care este membrul unui echipaj experimentat al acestei companii.

De menționat că, Ilinca Avram a ales pilotul AirMoldova, la doar câteva zile după ce Autoritatea Aeronautică Civilă a anunțat că în urma unor verificări minuțioase, inclusiv cu expertiza Agenției de Siguranță Aeronautică Europeană, a stabilit că sus-menționata companie corespunde normelor și standardelor internaționale din domeniu și asigură un nivel înalt de siguranță.

Amintim că, Air Moldova este cea mai mare companie moldovenească în domeniu, care operează zboruri în cele mai frumoase și populare destinații printre moldoveni, orașe europene, dar și asiatice. Printre acestea sunt: Roma, Geneva, Barcelona, Paris, Dubai, Londra, Madrid, Nisa, Veneția etc. Autoritatea Aeronautică Civilă a anunțat zilele trecut că, din 26 aprilie, Air Moldova va lansa curse regulate spre Nisa, iar din 18 mai – spre Izmir (Turcia).

56904987_310150772984919_7134021119098486784_n

SHOK.md


APR 12, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...