[ X ]
FRESH
La cei 60 de ani ai săi, Madonna a anunțat recent că suferă de o boală ...
DUET SPONTAN în mașină! Ana Cernicova și Amelia Uzun au cântat „Friends”! ...
Olia Tira – IMPRESII din vacanța în SUA! În cel mai scump club de ...
Edith Gonzalez şi-a planificat propria înmormântare. Unde şi-a dorit ...

Prezentatoarea TV Lilia Ojovan s-a apucat DE BUSINESS: „O linie de genți eco, pentru a elimina plasticul din viața noastră”

Prezentatoarea TV Lilia Ojovan lansează o mică afacere și anume – producerea de genți eco, informează SHOK.md.

„Împart cu voi bucuria unui nou început…💚o linie de genti eco (traiste) și alte produse menite pentru a elimina plasticul din viața noastră. ECOol sa fii eco – acesta e mesajul care vreau sa ajunga la cati mai mulți oameni. Țin minte bine perioada in care Mămuca Ileana venea de la “univermag” cu “setka” cu chefir in sticla. De fapt in fiecare gospodărie erau intr-un cui, agățate mai multe torbe din plasa împletită, fie din material. Toată lumea făcea cumpărături atunci, și nu aveau nevoie de pungi de plastic. Chiar nu stiu… cum s-a descurcat omenirea înainte de a fi inventate pungile de plastic ( a se citi cu ironie)
In fiecare minut, la nivel mondial, sunt aruncate un milion de pungi din plastic. Și noi trăim înconjurați de gunoi toxic. E atât de greu sa ne coasem, cumpărăm câteva torbe, și sa le avem la îndemâna – in geanta, in portbagaj. Și sa le folosim mai mulți ani? Trebuie sa înceapă sa ne fie RUȘINE pentru comportamentul nostru, pentru irosirea care o facem și INDIFERENTA. Hai sa facem “la moda” trendy – sa Fii ECOol”, a scris ea pe Instagram.

Produsele vor avea prețuri între 70 și 160 de lei.

Amintim că, anterior, Lilia Ojovan a fost implicată într-o afacere cu coaserea rochiilor.

46810991_2302828223327762_6633319316404043776_n

SHOK.md


NOI 26, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...