[ X ]
FRESH
Kate Middleton, într-o ţinută stylish! Accesorizarea a fost cea care ...
Nina Ștanski a ajuns tocmai ÎN ARTICA. S-a îmbrăcat precum localnicii! ...
„Vis de iarnă” deja e TRADIȚIE! Frații Advahov: „Suntem încântați ...
Demi Lovato, surprinsă în timp ce îşi săruta noul iubit! De când sunt ...

Prezentatoarea TV Natalia Morari a dezvăluit DETALII despre AFACEREA SA: „E principala sursă de trai”

Prezentatoarea TV Natalia Morari, femeie de afaceri, a oferit mai multe detalii din „bucătăria” afacerii sale – restaurantul deschis în centrul Capitalei, informează SHOK.md.

Natalia a comunicat, în cadrul emisiunii „T Testez”, că, atunci când lansa afacerea cu prietena sa, Svetlana, multă lume le-a spus că fac o mare greșeală. „Noi suntem prietene din copilărie, ne-am născut în aceeași curte la Hîncești, am mers la aceeași creșă. Multă lume ne-a spus că, de fapt, comitem o mare greșeală și că deschiderea localului va însemna sfârșitul prieteniei noastre. Este adevărat, nu a fost ușor, au fost momente grele, dar am reușit să le depășim, fiind ambele pragmatice, deși uneori suntem mai emotive”, a povestit ea în cadrul emisiunii.

Totodată, Natalia Morari a spus că și-au repartizat responsabilitățile. „Eu mă ocup de promovare, aducerea clienților, iar ea se ocupă de administrare”, a precizat jurnalista.

Ce ține de profit, femeia de afaceri a spus că nu vrea să intre în detalii. „Eu sunt partener majoritar, ea – minoritar. Împărțim așa încât rămânem prietene. De 4 ani deja”, a spus Natalia, precizând că e o afacere și de suflet, dar și profitabilă. De asemenea, a dezvăluit că la început a fost greu și împrumutau bani pentru salarii, însă după un an lucrurile s-au aranjat și nu mai e nevoie de ajutor.

Nu ne scăldăm în bani, miliarde, blănuri și diamante, dar e o afacere care îmi permite să duc un mod de viață decent. Și e o alternativă ca să fiu jurnalistă independentă, e greu să faci bani în jurnalism. „Propaganda” e sursa principală de trai”, a subliniat ea.

Prezentatoarea TV a mărturisit și că nu ar vrea să ajungă în momentul în care să aleagă, însă, totuși, ar alege televiziunea, pentru că televiziunea e viața ei.

SHOK.md

foto: Elena Covalenco


DEC 5, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...