[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Cleopatra Stratan și Edward Sanda UNUL lângă ALTUL!: In sfârșit inimile ...
ANDREEA BĂLAN, MAI ÎN FORMĂ CA NICIODATĂ. Cum arată artista în costum ...
Pasha Parfeni A LANSAT PIESA „Chitara mea”: Așa o bunătate de melodie ...
Cristina Ceauș a lansat CÂNTEC NOU, în colaborare cu Frații Ștefaneț! ...

Prezentatorul TV Vasile Munteanu a oferit DETALII de NUNTĂ: „Va fi modestă și cu muzică doar în limba română”

Prezentatorul TV Vasile Munteanu, recent, şi-a cerut iubita – Dorina, în căsătorie, iar pregătirile pentru nuntă sunt în toi. Pentru SHOK.md, a oferit mai multe detalii despre marele eveniment, ce va avea loc în 2018.

Pregătirile sunt în toi, vom juca nunta anul viitor în ziua de 7 septembrie, în anul Centenarului Marii Uniri, e o chestiune simbolică pentru mine la care ţin foarte mult, a fost totul pur întâmplător şi, probabil, aşa a vrut soarta ca să-mi joc nunta în acest an important pentru tot neamul românesc, 100 de ani de la Marea Unire. Revenind la simbolism, pe 7 iulie viitoarea mea soţie a revenit definitiv în Republica Moldova, iar pe 7 decembrie i-am făcut cererea în căsătorie, exact în ziua în care după 7 ani munciţi la Moldova 1, am împlinit doi ani de activitate la TVR Moldova. Aş mai adăuga că sunt născut şi în luna iulie, a şaptea din calendar. Cineva spunea că cifra şapte este una magică. Nu cred în magie, dar aşa să fie ?”, a declarat Vasile.

Prezentatorul a dezvăluit că nașii sunt bunii săi prieteni. „Naşii de cununie au acceptat să ne fie alături în drumul vieţii în ziua în care tot poporul român marca ziua unităţii naţionale a României, iarăşi e vorba de simbolism. Nimic nu a fost programat. Totul s-a întâmplat de la sine. Naşii de cununie sunt vechii şi bunii mei prieteni Alex şi Olga Luca”, a precizat el.

Mirele a menționat că va fi o nuntă modestă și sunt aşteptaţi în jur de 200 de invitați. „Vom încerca să evităm anumite stereotipuri şi anumite elemente conservatoare, pe care le mai întâlnim la nunţile noastre din Republica Moldova. Mai am un principiu – muzica, doar în limba română. Mai avem ceva de muncit, de pregătit, dar totul va ieşi bine. Suntem siguri. Nu poate fi altfel, când alături vor fi oamenii dragi”, a comunicat Vasile.

Cristina TOMAC


DEC 21, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...