[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
E SELECTIVĂ! Katy Rain a spus CUM ÎȘI ALEGE invitații la emisiunea ...
După experiența de la Eurovision, Pasha Parfeni anunță O NOUĂ COLABORARE ...
Sia, dezvăluiri sfâşietoare: "M-am gândit de multe ori la sinucidere ...
Georgeta Voinovan - OMAGIATĂ: „Cel mai de preţ dar pentru mine ar ...

PRIMA DATĂ i se întâmplă! Lilu Ojovan și două invitate de la nunta, pe care a moderat-o – ÎN ACELAȘI MODEL DE ROCHIE! FOTO//

Lilu Ojovan, ieri-seară, a mers la o nuntă în calitate de moderatoare și acolo – surpriză!, două invitate purtau același model de rochie ca ea, informează SHOK.md.

Moderatoarea a recunoscut că prima dată i s-a întâmplat așa ceva și a râs la această „surpriză”.

Va place ținuta de azi? Nu doar mie din câte se pare ? vedeți poza 2 sa înțelegeti ce am in vedere. Cand urcam scările in sala restaurantului am văzut de la spate 2 fete îmbrăcate in aceiași rochie, doar culori diferite. M-a umflat rasul, e prima data. Și ele la fel au râs pentru ca și pentru ele a fost o surpriza când s-au văzut, daramite când a mai venit una? sincer, am in mașina un costum și o rochie de seara, lunga – adică puteam deodată sa merg sa ma schimb, însă mi-a plăcut ideea de a ma simți din Gașca fetelor. Principalul bărbați diferiți sa avem?☺”, a scris Lilu, pe Instagram.

Totodată, jurnalista a spus că „e in regula si nu merita sa va simțiți incomodate când la un eveniment mai întâlniți pe cineva cu aceiași rochie sau costum, asta înseamnă ca aveți gusturi bune și oameni cu gusturi bune se aduna”.

SHOK.md


IUN 7, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...