[ X ]
[ X ]
FRESH
Despărțiți, dar împreună. Alexandra Stan lucrează în continuare cu ...
CA O PUȘTOAICĂ! Tatiana Maxian – în costum de baie!
S-au pregătit FOARTE RESPONSABIL pentru conceperea copilului! Maggy ...
Adolescentul Barron Trump este schimbat complet la 13 ani, în cele ...

PRIMA DATĂ i se întâmplă! Lilu Ojovan și două invitate de la nunta, pe care a moderat-o – ÎN ACELAȘI MODEL DE ROCHIE! FOTO//

Lilu Ojovan, ieri-seară, a mers la o nuntă în calitate de moderatoare și acolo – surpriză!, două invitate purtau același model de rochie ca ea, informează SHOK.md.

Moderatoarea a recunoscut că prima dată i s-a întâmplat așa ceva și a râs la această „surpriză”.

Va place ținuta de azi? Nu doar mie din câte se pare ? vedeți poza 2 sa înțelegeti ce am in vedere. Cand urcam scările in sala restaurantului am văzut de la spate 2 fete îmbrăcate in aceiași rochie, doar culori diferite. M-a umflat rasul, e prima data. Și ele la fel au râs pentru ca și pentru ele a fost o surpriza când s-au văzut, daramite când a mai venit una? sincer, am in mașina un costum și o rochie de seara, lunga – adică puteam deodată sa merg sa ma schimb, însă mi-a plăcut ideea de a ma simți din Gașca fetelor. Principalul bărbați diferiți sa avem?☺”, a scris Lilu, pe Instagram.

Totodată, jurnalista a spus că „e in regula si nu merita sa va simțiți incomodate când la un eveniment mai întâlniți pe cineva cu aceiași rochie sau costum, asta înseamnă ca aveți gusturi bune și oameni cu gusturi bune se aduna”.

SHOK.md


IUN 7, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...