[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
A REVENIT la kilogramele de dinainte de sarcină! Uite cum arată Svetlana ...
IMAGINI RARE! Nicolae Bogtros a răscolit ARHIVA, DE ZIUA DE NAȘTERE ...
Familia prezidențială, într-O NOUĂ IMAGINE! Uite CÂT DE MULT a crescut ...
S-a trezit cu MAȘINA SPARTĂ! Prezentatoare TV: Au făcut-o în plină ...

Prima Doamnă își sărbătorește ziua de naștere, iar Președintele a publicat IMAGINI DIN ARHIVĂ: „E o secvență din tinerețea noastră de neuitat”

Prima Doamnă a Republicii Moldova, Galina Dodon, astăzi își sărbătorește ziua de naștere. Cu această ocazie, Președintele Igor Dodon i-a adresat un mesaj de felicitare și virtual și a publicat imagini din arhiva lor, de 25 de ani în urmă, informează SHOK.md.

„Astăzi soția mea Galina își sărbătorește ziua de naștere și noi, întreaga ei familie formată din patru bărbați, îi transmitem cele mai sincere și frumoase felicitări de sănătate și iubire.

La Mulți Ani, draga noastră!

Și la bine, și la greu, și în momentele de bucurie, și în clipele de tristețe, soția mi-a fost mereu alături și îi sunt profund recunoscător pentru înțelegerea ei, pentru tandrețea și înțelepciunea cu care a creat armonie în familie. Atunci când soția și soțul devin adevărați parteneri de viață, înseamnă că orice încercare poate fi depășită cu succes. Nu voi înceta să repet că o soție bună este o binecuvântare pentru bărbat.

P.S. În imagine este o secvență din tinerețea noastră de neuitat. Ne-am cunoscut la o nuntă studențească, 25 de ani în urmă, și de atunci suntem de nedespărțit”, a scris șeful statului, pe Facebook.

SHOK.md


FEB 12, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...