[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
AMINTIRI DIN COPILĂRIE! Gabriella Năstas: Seara bunelul ne curăța ...
Dacă ar reveni ÎN COPILĂRIE… Corina Bezdîga-Verlot: „Aş sta în braţele ...
A avut o COPILĂRIE FRUMOASĂ! Gloria Gorceag: „Eram fata de la oraş ...
5 trenduri care vor lua cu asalt străzile vara aceasta

Prima Doamnă – SUPERBĂ, într-o rochie albă, la un concert de caritate cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii! FOTO//

Prima Doamnă, Galina Dodon, și Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, au participat la concertul de caritate, organizat de Fundația de Binefacere „Din Suflet”, cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii – 8 martie. La eveniment, au participat circa 600 de doamne din toată țara, informează SHOK.md.

La eveniment, Prima Doamnă a arătat superb într-o rochie alba midi și pantofi în aceeași culoare.

Președintele Dodon, la eveniment, și-a exprimat recunoștința și profundul respect pentru devotamentul, înțelegerea și puterea de care dau dovadă femeile. „Am subliniat că protecția socială a mamelor, copiilor, precum și a familiilor numeroase este o prioritate pentru echipa prezidențială, din acest considerent am declarat anul 2019 – An al Familiei în Republica Moldova. Mi-am exprimat convingerea că anume statul trebuie să-și asume rolul de protector și susținător al familiei, femeilor și copiilor.

De asemenea, am menționat că vom continua activitatea întru sprijinirea mamelor cu mulți copii, prin intermediul Fundației „Din Suflet”. Mereu vom fi alături de cei care au nevoie de sprijinul nostru, așa cum am procedat pînă în present. Am transmis tuturor femeilor cele mai sincere felicitări cu prilejul acestei frumoase sărbători. Le-am urat sănătate, optimism, prosperitate și sprijinul celor dragi”, a spus șeful statului.

SHOK.md


MAR 7, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...