[ X ]
[ X ]
FRESH
Anna Kournikova și Enrique Iglesias s-au căsătorit, în mare secret, ...
Primarii Nina Cereteu și Victor Bogatico – DIN NOU, PĂRINȚI. Iată ...
Soția lui Ilan Șor și soția purtătorului de cuvânt al lui Putin – ...
Andreea Berecleanu pleacă de la Antena 1. Prima declarație a vedetei ...

Prima ediție ART FAIR dă start talentelor în septembrie! Iată tot ce trebuie să știi despre acest eveniment!

Mai multe studiouri, centre educaționale, școli, invită pe toți cei care au un talent ascuns și vor să-l dezvolte, sâmbătă, 21 septembrie la prima ediție ART FAIR, un târg al artei, creației și frumosului. Evenimentul va avea loc pe aleea restaurantului Pani Pit, din centrul capitalei între orele 12:00-20:00, informează SHOK.md.

ART FAIR adună participanți din diferite domenii: dans, vocal, pictură, educație estetică, meșteșugărit, floristică, broderie ș.a. Invitații se vor putea înscrie chiar pe loc la cursurile preferate, beneficiind și de oferte speciale.

Târgul studiourilor de creație se adresează tuturor celor care au un talent și vor să-l dezvolte, indiferent de vârstă sau domeniu de activitate.

În cadrul evenimentului vor fi organizate expoziții ale studiourilor de creație, concursuri, tombole cu premii și workshop-uri.

Totodată, invitații la ART FAIR se vor putea relaxa în spațiile special amenajate, savurând gustări și cocktailuri delicioase.

,,ART FAIR e un eveniment cu totul diferit! El oferă tuturor oportunitatea de a-și pune în evidență talentul ascuns. Eu am dansat foarte mulți ani, iar această pasiune și acum o am aproape de sufletul meu.  Neapărat voi merge cu cei trei pici ai mei în căutarea celor mai faine activități, atât pentru ei, cât și pentru mine”, Olga Manciu, influencer.

ART FAIR, târgul studiourilor de creație este organizat de restaurantul Pani Pit în colaborare cu Compania Berlizzo Events.

Bilete pot fi procurate aici: https://iticket.md/event/art-fair

Prețul biletelor:

Early bird: 100 lei

Din 1 septembrie: 150 lei

67894112_520633231812033_3848173423133982720_n

SHOK.md


AUG 23, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...