[ X ]
[ X ]
FRESH
Jennifer Lopez, fără extensii, perucă sau machiaj! La 50 de ani, diva ...
O NOUĂ PRACTICĂ la „Președintele Răspunde”! Igor Dodon: „Voi suna ...
FACE SPORT la greu și nu ratează vreo ocazie să se laude cu REZULTATUL! ...
Foarte slabă şi tonifiată. Kate Middleton a afişat o siluetă foarte ...

Primarii Nina Cereteu și Victor Bogatico se pregătesc de NUNTĂ!

Primarul orașului Drochia Nina Cereteu și primarul orașului Rîșcani Victor Bogatico se vor căsători după sărbătorile Pascale, transmite Curentul.md cu referire la Provincial.md.

Potrivit sursei citate, informaţia a fost confirmată de persoane din localitățile menționate. Este de menţionat că, ambii primari sunt reprezentanți ai Partidului politic Partidul Nostru.

Contactat de redacţia noastră, Victor Bogatico a refuzat să ofere detalii. „E ceva personal şi nu doresc să vorbesc”, a spus el.

Precizăm că, Nina Cereteu s-a născut la 18 august 1987 în satul Drochia, raionul Drochia. Ea a studiat la Academia de Administrare Publică de pe lângă Președintele Republicii Moldova și este Magistru în științe politice. De meserie e jurist. Până a deveni primar a muncit în calitate de Secretar al Comisiei de Certificare de pe lângă Ministerul Justiției.

Victor Bogatico e născut în or. Rîşcani, r-nul Rîşcani, în 1977. De meserie e inginer-tehnolog. El a făcut parte din PCRM, iar în aprilie 2015 a aderat la Partidul Nostru.

bogatico nina nina1


APR 28, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...