[ X ]
[ X ]
FRESH
Nicole Kidman, probleme din cauza anorexiei? Cât de schimbată e actriţa
SCOP NOBIL! Mai mulți Ambasadori se alătură Turneului Caritabil de ...
SPECTACULOASĂ! Valentina Naforniță – prima dată, la Balul Vienez, ...
Retro J.Lo! Diva latino a pozat super sexy pentru o campanie publicitară

PROIECT CULTURAL INEDIT al Moldovan National Youth Orchestra - un turneu muzical complex și variat cu un parcurs total de circa 2.500 km!

Moldovan National Youth Orchestra (MNYO) lansează un nou proiect cultural inedit – un turneu muzical complex și variat cu un parcurs total de circa 2.500 km. În perioada septembrie 2019 – iunie 2020, orchestra va organiza 10 concerte pe ambele maluri ale Nistrului, dintre care nouă în stânga Nistrului, informează SHOK.md.

Potrivit organizatorilor, în cadrul primei etape a proiectului vor fi organizate până la sfârșit de octombrie, 7 concerte în localități din stânga Nistrului.

Primul concert de tip open air va avea loc la agropensiunea „Casa Karaman” din satul Tîrnăuca, vineri, 13 septembrie, începând cu ora 18:00. Intrarea este liberă. Concertul va include repertoriu variat realizat de quartet-ul MNYO format din Ionuț Ciocanu Petrica Bivol Vladislav Secichin Dmitrii Iurcik.

Proiectul este deosebit pentru că va aduce muzica de calitate preponderent în localități mici de pe malul stâng al Nistrului. Concertele vor fi realizate în spații neconvenționale de tip open air, cum ar fi: Cetatea Tighina, agropensiuni sau piețele centrale ale unor orașe.

De asemenea, proiectul vine să aducă mai multă comunicare între oamenii de pe ambele maluri, și, în mod deosebit, schimb de experiență între muzicieni. Peste 100 de muzicieni din dreapta și stânga Nistrului, precum și din Uniunea Europeană, SUA, Rusia și Ucraina își vor da întâlnire până în iunie 2020.

De menționat că, Proiectul este realizat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, în cadrul Programului UE „Măsuri de Promovare a Încrederii”, implementat de PNUD Moldova.

SHOK.md


SEP 12, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...