[ X ]
[ X ]
FRESH
Interpreta Corina Țepeș – ACUZATĂ CĂ AR FI OTRĂVIT maidanezul care ...
Megan Fox își încurajează fiul să poarte rochii
Au crescut și aleg MÂNCAREA SĂNĂTOASĂ! Interpretă: Una își ia la școală ...
Alina Zotea – prima dată, NAȘĂ! Uite CUM S-A ÎMBRĂCAT fosta deputată ...

PROIECT INEDIT al Poliției de Frontieră. PRIMA EROINĂ – poartă uniformă din 2011 și e în a șasea lună de sarcină! VIDEO//

Poliția de Frontieră a lansat un proiect inedit. Este vorba despre „Femeia – forța motrice a Poliției de Frontieră”, în cadrul căruia vor fi prezentate doamnele și domnișoarele care scriu istoria instituției zi de zi, informează SHOK.md.

„Dăm startul unui proiect grandios despre femeile din Poliţia de Frontieră. Ne dorim să evidențiem dedicația și aportul major al femeii în activitatea de frontieră, care scriu istoria instituției prin implicarea lor în diverse procese de lucru și care excelează în aceeași măsură ca și bărbații”, se menționează pe pagina de Facebook a proiectului.

Prima istorie în format video o are drept protagonistă pe Lilia Bernic. „Toți o cunoaștem ca pe o colegă energică, responsabilă și mereu zâmbitoare. Poartă uniformă din anul 2011, care o reprezintă zice ea și îi oferă un plus de siguranță. Deși este în a șasea lună de sarcină se simte minunat și muncește cot la cot cu colegii ei”, afirmă sursa.

SHOK.md


SEP 11, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...