[ X ]
FRESH
O stewardesă a povestit despre PRIMUL SĂU ZBOR: „Am avut ratare de ...
Ex-Premierul Vlad Filat SCRIE MEMORII: „Vor fi interesante, cel puțin”
Cum poate fi cucerită Irina Shayk după despărțirea de Bradley Cooper. ...
Cum arată FIICA SA MAI MARE, care rar apare în public? Renato Usatîi: ...

Un NOU PROIECT TV pe piața media autohtonă! O prezentatoare TV oferă detalii!

După trei ani în care a activat în calitate de reporter, jurnalista Kamelia Fliștoc este, începând cu ziua de astăzi, și prezentatoarea ştirilor matinale la postul TV RTR Moldova.

Contactată de SHOK.md, prezentatoarea a mărturisit că ,,e vorba de un nou proiect televizat pe piaţa media de la noi – Dimineaţa la RTR, în care prezentatorii sau gazdele sunt Alexandru Fosa şi Liviu Gulica”.

„Eu voi avea intrări la 6 şi la 7 și prezenta un mic buletin de ştiri, pe lângă aceasta fac şi reportaje. De 3 ani sunt în domeniul televiziunii, timp în care am făcut reporterie, iar acum, mai nou, pe lângă asta – voi prezenta şi ştirile din cadrul matinalului”, a precizat ea.

Kamelia a spus că niciodată nu a tins spre statutul de prezentatoare, dar după ce i s-a propus să dea probe a realizat că îi place. „Dar asta nu înseamnă că renunț la reporterie, voi face acest lucru în continuare. Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar cred că nu mă despart de televiziune prea curând. E prima experiență în ale prezentării, așa că e loc de mai bine”, a mărturisit noua prezentatoare TV.

Victoria CEBOTARI


IUN 5, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...