[ X ]
FRESH
Johnny Depp nu se învață minte. Iar vrea să se căsătorească cu o tinerică. ...
Olivia Manoli reacționează la VALUL DE CRITICI, după ce a devenit ...
Contul și pagina de Facebook I-AU FOST SPARTE! Lia Taburcean: „S-a ...
Madonna, cu sânii la gât şi-ntr-un outfit de budoar la 60 de ani. ...

Un NOU PROIECT TV pe piața media autohtonă! O prezentatoare TV oferă detalii!

După trei ani în care a activat în calitate de reporter, jurnalista Kamelia Fliștoc este, începând cu ziua de astăzi, și prezentatoarea ştirilor matinale la postul TV RTR Moldova.

Contactată de SHOK.md, prezentatoarea a mărturisit că ,,e vorba de un nou proiect televizat pe piaţa media de la noi – Dimineaţa la RTR, în care prezentatorii sau gazdele sunt Alexandru Fosa şi Liviu Gulica”.

„Eu voi avea intrări la 6 şi la 7 și prezenta un mic buletin de ştiri, pe lângă aceasta fac şi reportaje. De 3 ani sunt în domeniul televiziunii, timp în care am făcut reporterie, iar acum, mai nou, pe lângă asta – voi prezenta şi ştirile din cadrul matinalului”, a precizat ea.

Kamelia a spus că niciodată nu a tins spre statutul de prezentatoare, dar după ce i s-a propus să dea probe a realizat că îi place. „Dar asta nu înseamnă că renunț la reporterie, voi face acest lucru în continuare. Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar cred că nu mă despart de televiziune prea curând. E prima experiență în ale prezentării, așa că e loc de mai bine”, a mărturisit noua prezentatoare TV.

Victoria CEBOTARI


IUN 5, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...