[ X ]
FRESH
Edith Gonzalez şi-a planificat propria înmormântare. Unde şi-a dorit ...
Acum e clar DE LA CINE a moștenit frumusețea! Laura Vetty, alături ...
Jumătate de viață – FĂRĂ CARNE! Bloggeriță: „În clasa a 7-a am decis ...
Lia Taburcean, despre RELAȚIA EI cu Kapushon: „Nu cam am șanse la ...

Proiect UNIC pe piața media, dedicat sănătății copiilor! Mihai Stratulat, Dorina Agachi și Dorina Arsene, în postura de PREZENTATORI TV! VIDEO//

Un proiect unic pe piața media din Moldova dedicat copiilor și părinților a fost lansat recent. Este vorba despre emisiunea „Creștem mari și sănătoși” de la Accent TV, informează SHOK.md.

Astfel, în postura de moderatori ai emisiunii sunt medicii pediatri Dorina Agachi și Mihai Stratulat, care oferă sfaturi utile pentru a crește copiii sănătoși, iar consilierul în dezvoltare personală, Dorina Arsene, e cea care face contactul dintre mămici și medici.

„Este foarte important ca ceea ce facem noi să fie mai aproape de pacient, de familii și să promovăm un mod de viață, o profilaxie a bolilor, un tratament corect”, a spus Stratulat într-un reportaj pentru postul sus-citat. Și Dorina Agachi a spus care e scopul lor:  „Sunt mămici foarte informate și, pe alocuri, greșit. Și sunt informate câte puțin, dar puternic și corect. Per general, mamele vin cu avalanșe de întrebări, dar trebuie să posezi capacitatea a alege informația corectă. Multe mămici nu cunosc multe lucruri chiar banale”. Dorina Arsene a spus că proiectul acesta era unul necesar. „E important să previi multe boli pentru copii, decât apoi să lupți cu ele. Pentru un părinte cel mai mult contează copilul să fie sănătos”, a menționat ea.

Producătorul emisiunii este Margareta Răducanu. „Îmi era dor de o echipă cu care să lucrez, am reușit să adun o echipă de profesioniști, de care mă mândresc. Prin acest mesaj ar trebui să captăm atenția”, a spus ea.

SHOK.md


OCT 8, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...