[ X ]
FRESH
Știai că Cher și Tom Cruise au fost împreună? De ce s-au despărțit
Olga Manciu, despre MAMA DIN EA: „Uneori poate să nu mănânce, să nu ...
Are un INGREDIENT-MINUNE în casă! În fiecare dimineață, pe stomacul ...
Acum e una dintre cele mai apreciate și bănoase actrițe, dar în liceu ...

PROPUNEREA lui Anatol Durbală pentru Guvern: „Ce-ar fi să dați anul acesta Premiul Național lui…?”

Prezentatorul TV și actorul Anatol Durbală a lansat, astăzi, o propunere către Guvern, mai exact către Comisia pentru decernarea Premiului Național. El îndeamnă să ofere, în acest an, distincția regizorului Viorel Mardare, informează SHOK.md.

„Se apropie 27 August – Ziua Independenței și va fi ïnmânat Premiul Național. Stimați membri ai comisiei pentru decernare, am o sugestie pentru Domniile voastre: ce-ar fi să dați anul acesta Premiul Național lui Viorel Mardare? Dar tot milionul, nu-l mai împărțiți cu plagiatori. În primul rând pentru că-l merită: omul acesta a facut mai mult pentru Moldova decat ultimii vreo 3-4 miniștri de externe luați la un loc. În al doilea rând pentru că acum are nevoie! Și in al treilea rând, pentru că asta e vocea poporului, ia vedeți câtă lume îl susține, cât a donat intr-o singură zi. Gândiți-vă, că un talent de asemenea calibru nu se naște la noi chiar in fiecare zi! Și, domnilor guvernanți!”, a scris el, într-o postare pe Facebook, sugerând că ar putea fi organizată „o ședință extraordinară ceva”.

Durbală a mai adăugat că „băiatul acesta are doar 36 de ani și poate să mai facă atâtea in locul vostru”.

Amintim că, Viorel Mardare are cancer – ieri a fost făcută publică noutatea dată, fiind colectați până astăzi peste 80 de mii de euro, din suma necesară de 107 mii euro.

SHOK.md


AUG 10, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII