[ X ]
FRESH
Antonia, complet goală pe plajă!
3 zodii care nu se gândesc la bani. Nativii care îşi pun pasiunea ...
Horoscop 19 iulie 2019. Devotament, înţelegere şi o surpriză uriaşă ...
Archie va avea un frăţior! Prinţul Harry şi Meghan Markle se pregătesc ...

PROPUNEREA lui Anatol Durbală pentru Guvern: „Ce-ar fi să dați anul acesta Premiul Național lui…?”

Prezentatorul TV și actorul Anatol Durbală a lansat, astăzi, o propunere către Guvern, mai exact către Comisia pentru decernarea Premiului Național. El îndeamnă să ofere, în acest an, distincția regizorului Viorel Mardare, informează SHOK.md.

„Se apropie 27 August – Ziua Independenței și va fi ïnmânat Premiul Național. Stimați membri ai comisiei pentru decernare, am o sugestie pentru Domniile voastre: ce-ar fi să dați anul acesta Premiul Național lui Viorel Mardare? Dar tot milionul, nu-l mai împărțiți cu plagiatori. În primul rând pentru că-l merită: omul acesta a facut mai mult pentru Moldova decat ultimii vreo 3-4 miniștri de externe luați la un loc. În al doilea rând pentru că acum are nevoie! Și in al treilea rând, pentru că asta e vocea poporului, ia vedeți câtă lume îl susține, cât a donat intr-o singură zi. Gândiți-vă, că un talent de asemenea calibru nu se naște la noi chiar in fiecare zi! Și, domnilor guvernanți!”, a scris el, într-o postare pe Facebook, sugerând că ar putea fi organizată „o ședință extraordinară ceva”.

Durbală a mai adăugat că „băiatul acesta are doar 36 de ani și poate să mai facă atâtea in locul vostru”.

Amintim că, Viorel Mardare are cancer – ieri a fost făcută publică noutatea dată, fiind colectați până astăzi peste 80 de mii de euro, din suma necesară de 107 mii euro.

SHOK.md


AUG 10, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...