[ X ]
[ X ]
FRESH
Demi Lovato a renăscut din propria cenuşă! Cât de sexy a pozat artista ...
DIETA MILITARĂ de 3 zile. Ce trebuie să mănânci ca să slăbeşti cel ...
Nicoleta Caun – IMPRESII din Asia: „Cultura diferită fără tact și ...
De când a ajuns la SILUETA MULT VISATĂ, Xenia Deli nu ezită să se ...

Puțini au auzit și știu cum arată! CEASUL DIN AUR cu inscripția „Președintele Republicii Moldova Vladimir Voronin”! FOTO//

Puțini au auzit și au văzut asemenea ceas, însă, se pare că, fostul șef de stat, Vladimir Voronin, în vremea când era la Președinție, a făcut ceasuri la comandă și le-a dăruit, informează SHOK.md.

Ieri-seară, despre un asemenea ceas a vorbit meșterul în prelucrarea pielii, Valentin Frunză, care, însă, nu a precizat cui aparține, ci doar că a fost „acordat de președintele țării”. „Astăzi am făcut o curea pentru un ceas mai special. Ceas din aur, acordat de președintele țării, pentru merite deosebite. Mă bucur să am așa clienți”, a menționat Frunză pe Facebook.

De menționat că, din imagine se vede că, ceasul cu fundal albastru are inscripția „Republica Moldova” și „Președintele Republicii Moldova Vladimir Voronin”.

Totodată, fiind întrebat cum era cureaua originală a ceasului, Frunză a precizat: „Este portocalie, cusuta cu ață galbena”.

Amintim că, anterior, în presă s-a scris despre ceasuri elvețiene făcute la comanda Președintelui Voronin, care au fost, ulterior, dăruite, fiind vorba de mai multe modele, printre care și acesta.

 

SHOK.md


OCT 24, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...