[ X ]
FRESH
TRADIȚIE DE FAMILIE! Svetlana Tataru: „De mai bine de 4 ani, mergem ...
Anul trecut a avut o vacanță FOARTE ACTIVĂ! Alina Alexei: „În această ...
A lansat O COLECȚIE NOUĂ! Natalia Platon: „E cea mai complicată și ...
E vară, e soare, iar Emily Ratajkowski ne arată APROAPE TOT!

R.Moldova va avea propria ENCICLOPEDIE POLITICĂ! Află DETALII despre lucrarea unică!

Vineri, 25 august 2017, ora 15:00, la Academia de Științe a Moldovei (Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 1), va avea loc lansarea primei Enciclopedii politice din Colecţia „Oamenii Moldovei”, notează www.tribuna.md.

Primul volum al Enciclopediei cuprinde toate personalităţile care au deținut funcţiile de: preşedinţi, prim-miniştri, preşedinţi ai Parlamentului, miniştri şi deputaţi în perioada anilor 1991-2017.

Ediția este un produs al companiei de consultanță și promovare a imaginii Poliexpert, în parteneriat cu Academia de Științe a Moldovei.

Lucrarea a apărut sub patronajul președintelui Academiei de Științe a Moldovei, academicianului Gheorghe Duca, cu suportul financiar al Congresului Azerilor din Moldova, Universității Americane din Moldova și Universității de Studii Politice și Economice Europene „Constantin Stere”.

Volumul este prefațat de academicianul Gheorghe Duca și de Igor Volnițchi, director Poliexpert, autorul ideii.

Evenimentul este dedicat celor 26 de ani de independenţă ai Republicii Moldova.

La evenimentul de lansare a primei Enciclopedii politice vor fi prezenţi membrii AȘM, conducerea de vârf a țării, persoane care, în perioada independenței au deținut funcții de înaltă demnitate publică – președinți, premieri, speakeri, miniștri și deputați,precum și politicieni, analiști politici.

SHOK.md


AUG 23, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...