[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Marin a dat vestea-bombă! „Zâna Surprizelor”, mamă pentru ...
Alege rujul potrivit cu personalitatea zodiei tale. Află care sunt ...
Horoscop 27 mai 2020. Iubire sinceră şi planuri de vacanţă
Andreea Bălan a apărut complet goală în noul său videoclip. Îşi cântă ...

Silvia Radu face MĂRTURISIRI de ziua sa de naștere: „A mai trecut un an, mi-a apărut încă un rid și mi-am schimbat ochelarii” FOTO//

Silvia Radu, ministra Sănătății, își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Ea împlinește 47 de ani, informează SHOK.md.

Silvia Radu s-a referit la anii împliniți și la ce s-a schimbat în ultimul în viața ei.

„Încă un an trece și se așază liniștit în albumul amintirilor mele, când alb-negru, când color. Privesc doar înainte și nu îmi număr înfrângerile. Am învățat să văd la oameni ce este bun, fără a le cere imposibilul de a fi sfinți.

La mine în suflet e mereu soare, dar am și eu codurile mele roșii de vânt și de lapoviță. Cad, mă repar și mă ridic. Prin gânduri trag o liniuță, vreau să știu ce am făcut cu anul acesta, dacă a fost cum am vrut, dacă am reușit ceia ce mi-am propus. Scad și adun prieteni, fapte, întâmplări. Socotelile din viața noastră nu seamănă cu algebra învățată la școală. Sunt calcule complicate care nu admit virgule și rotunjiri la întreg, trebuie să fii cinstit cu tine și să-ți recunoști viața așa cum este ea: și mai bună, și mai puțin bună, dar merg înainte cu demnitate, încredere și cu gânduri bune.

A mai trecut un an, mi-a apărut încă un rid și mi-am schimbat ochelarii, dar am învățat multe lucruri noi și am cunoscut mulți oameni minunați.

Astăzi este ziua mea și mă simt foarte fericită alături de colegi, iar seara după o zi grea de muncă, mă așteaptă acasă soțul și copiii mei dragi! Primesc multe mesaje pe facebook și la telefon, mesaje frumoase care, vorba soacrei mele, îmi ating sufletul. Vă mulțumesc din suflet dragi prieteni și îmi doresc ca pe strada voastră să fie mereu soare!”, a scris omagiata, pe Facebook.

52783843_400316307444940_4101009991706607616_n

SHOK.md


FEB 27, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...