[ X ]
[ X ]
FRESH
Ce bine se ţine Melanie Griffith la 62 de ani!
Iată cine sunt CÂȘTIGĂTORII WINNERS Moldova Music Awards 2019!
Cunoscutul blogger Ilya Varlamov – IMPRESIONAT de Aeroportul Internațional ...
A obținut numeroase titluri internaționale, iar acum REPREZINTĂ MOLDOVA ...

REACȚIA lui Mihai Burciu: „Și de această dată, după ce s-au făcut toate jocurile în lipsa mea și s-au luat toate hotărârile departe de mine…”

Mihai Burciu – directorul general al Vocea Media SRL, care deține Vocea Basarabiei TV și Radio Vocea Basarabiei – din februarie 2019, a venit cu o reacție, după ce s-a anunțat public faptul că posturile date intră într-o vacanță tehnică, însă nu se închid, informează SHOK.md.

„Și probabil așa mi-a fost dat de fiecare dată. Deși umilit pe alocuri și ținut mai mereu în lipsă de decizii, la final să lupt pentru drepturile și respectul tuturor. Și de această dată, după ce s-au făcut toate jocurile în lipsa mea, s-au tras toate schițele și s-au luat toate hotărârile departe de mine, tot eu voi lupta pentru drepturile tuturor. Și voi dormi doar atunci când fiecare om își va primi meritele. Și ca de fiecare dată, lupta mea nu va primi un mulțumesc, pentru că ”eu nu fumez și nu beau”. Probabil acum nimeni nu plânge și nu mă invidiază pentru ”calmul” meu. Tăcerea mea va vorbi! Cine va crede în mine, își va reconsidera pozițiile și mă va urma, susține și reporni la drum”, a scris el, pe Facebook.

SHOK.md


IUL 9, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...