[ X ]
FRESH
Mom-Jeans! Meghan Markle, îmbrăcată în blugi rupţi în luna a 6-a de ...
A avut un 2018 BUN și finalul a încununat opera! Ludmila Terzi: „S-a ...
Planuri de VACANȚĂ pentru 2019 – deja! Dianna Rotaru le-a dezvăluit!
Kylie Jenner şi Travis Scott se pregătesc de nuntă? Apropiaţii îi ...

REACȚIE la mesajele „nu posta aia, nu consuma cealaltă, că îți strici imaginea”! Scriitoare: „Mi-a mai scris cineva “dar tu ce faci dragoste sau sex?””

Scriitoarea Lucia Brainstorm nu acceptă mesajele de orice fel, mai ales cele în care i se spune ce se poate și ce nu se poate, ba din contra – ea a comunicat că publică orice vrea, asumându-și riscurile, informează SHOK.md.

„Azi se poate 🔪🥀 și încetați să îmi scrieți: “Lucia nu posta aia, nu consuma cealaltă că ești scriitoare și îți strici imaginea”🏻‍♀️ are you kidding me? de ce unora le place minciuna habar nu am, dar în fine nu o așteptați de la mine, eu așa nu pot.

Postez ce consider eu ok, că doar nu am să trăiesc de ochii lumii, trăiesc din plin pentru mine, mă bucur de momente nebunești alături de EL și pe final mereu ajung să mă simt fericită. Oare considerați că ar trebui să ne impună cineva bariere în viața noastră proprie? nope nu azi, nu acum și nu aici.

Mi-a mai scris cineva “dar tu ce faci dragoste sau sex?” eu politicos am răspuns ambele, la ce am auzit “nu e frumos așa trebuie doar dragoste” păi da, nu e frumos la sigur. După asta apar insultări că toți bărbații sunt la fel, înșeală și sunteți nefericite. Mie îmi place să fiu femeia singurului bărbat, lângă care mă simt atât de iubită că îmi apare mereu dorința să joc și o mie de roluri, important să vă placă la ambii și să vă dăruiți cu tot sufletul. Fiți mai realiști, ieșiți din povești că ele nu ajută cu nimic în viață…”, a scris Lucia, recent, într-o postare pe Facebook.

lucia

SHOK.md

 


IUN 14, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...