[ X ]
FRESH
CONDIȚIA pe care Smiley i-a pus-o Ginei Pistol, încă de la început. ...
Gala Premiilor anuale ale Ministerului Educației, Culturii și Cercetării ...
Are UN MARE VIS pentru 2018! Olia Tira: „Nu știu dacă o să se împlinească…”
A așteptat să împlinească 16 ANI, ca să poată participa la Eurovision! ...

Redactorul-șef SHOK.md, pasionată de CĂLĂTORII: Doar în sac nu am dormit…

Redactorul-șef SHOK.md, Cristina Gurez este pasionată de călătorii și în timpul liber își notează experiențele și impresiile pe blogul său – www.gurez.md.

În cadrul unui interviu acordat pentru EverydayJournalism.md a menționat că a vizitat peste douăzeci de orașe din Europa, Asia și Africa, și de peste tot s-a întors cu lecții învățate.

De peste tot pe unde am fost, am revenit cu lecții și experiențe, unele bune, altele – mai puțin, cert e că eu din toate extrag doar chestiile pozitive. Călătoriile m-au învățat să fiu mai flexibilă, așa că dacă 3-4 ani în urmă neapărat seara vroiam să revin la mine acasă, acum nu am nici o problemă, dacă nu sunt acasă. Acum nu mai contează dacă e hotel de 2 sau 5 stele, dacă e hostel, vilă sau cabană. Doar în sac nu am dormit, încă! Cred că dacă mă strădui…”, a povestit ea.

Totodată, jurnalista a spus că  s-a obișnuit și cu drumurile foarte lungi.  “M-am obișnuit cu zborurile și de 4-5 ore, dar și cu călătoriile cu autocarul și microbuzul de la 9 la 20 de ore. De asemenea, am înțeles că țările, orașele, bucătăriile, culturile, persoanele, pot fi extrem de diferite, iar originalitatea niciodată nu e ceva negativ. Am mai învățat să fiu răbdătoare, pozitivă, optimistă, calculată și cel mai important, călătoriile m-au învățat să trăiesc clipa frumos pentru că nimic nu e veșnic!”, a mărturisit Cristina Gurez.

cris cris1 cris2 cris3 cris4 cris5 cris6

SHOK.md


APR 15, 2015 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...