[ X ]
[ X ]
FRESH
Ruby nu a mai ieșit din casă de aproape o lună. „Ne-am dus destul ...
Lili Lozan STĂ ACASĂ de 20 de zile: „Când văd „romanticii” prin parc ...
Poliția de Frontieră A DAT START UNUI CONCURS pentru copiii angajaților: ...
Regele Thailandei s-a izolat alături de 20 de femei într-un hotel ...

Precizările lui Renato Usatîi privind NOUL SĂU Rolls-Royce. Vezi cum arată automobilul de peste 300 DE MII EURO!

Renato Usatîi, liderul Partidului Nostru, a făcut precizări privind noul său automobil de marcă Rolls-Royce Cullinan, produs în 2019, informează SHOK.md.

Usatîi a spus, într-un live pe Facebook, că el nu are nimic de ascuns și pentru a opri manipulările din presă a decis să ofere detalii despre achiziție. „Eu niciodată nu am ascuns nimic. Când am venit în 2014 în politică am arătat apartamentele din Chișinău și Moscova, mașinile, ceasurile, banii. Nu am ascuns nimic. Și nici acum nu am ascuns. Când vrei să ascunzi, înregistrezi prin off-shore-uri, nu faci așa”, a spus el.

Politicianul a demonstrat documentele privind tranzacția făcută. „Da, e același număr de înmatriculare care era la Rolls Royce-ul sportiv, pe care mama l-a vândut anul trecut. E cumpărat din salon din Germania, la Bavaria Autombile din Munchen. Fără TVA, prețul e 341 mii de euro. Da, e mai ieftin decât prețul inițial, pentru că au fost vândute multe mașini, dar și pentru că dealer-ul aparține surorii mele și soțului ei. Iată chitanța de la Vama Leușeni, ce include taxele pentru import și taxele pentru lux 2% – suma e de 535 400 lei”, a spus Usatîi.

renato

SHOK.md


SEP 17, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...