[ X ]
[ X ]
FRESH
Brian May a suferit un atac de cord. Chitaristul formaţiei Queen a ...
Aura Revenco, despre O ÎNTÂMPLARE PLINĂ DE EMOȚII: Tatăl îmi umple ...
Trei moldoveni talentați și-au unit eforturile! Au lansat UN VIDEOCLIP ...
Andreea Bălan și George Burcea, motivele reale ale divorțului! Ce ...

Rețetă transmisă DIN TATĂ-N FIU! Gheorghe Cavcaliuc: „Pentru un bărbat nu trebuie să fie o rușine să gătească bucate” VIDEO&FOTO//

Gheorghe Cavcaliuc, fostul șef adjunct al IGP, este pasionat de gătit – lucru știut și demonstrat și cu alte ocazii, și se străduie să transmită acest hobby și fiilor săi, pentru că, spune el, nu e o rușine pentru bărbat să știe să gătească, ci din contra, informează SHOK.md.

Cavcaliuc a scris că, ieri, de Hramul orașului, pentru oaspeții dragi, împreună cu Bogdan, a pregătit cornete așa cum le pregăteam în copilărie și un tort deosebit cu sirop de arțar, după o rețeta specială.

„Sunt copleșit nu doar de sentimente pozitive, dar și de aroma dulciurilor cum le preparam în copilărie, rețetă pe care am ținut neapărat să o cunoască și băieții mei, din tată în fiu.

P.S.: Îndemn toți tăticii care știu sa gătească, să învețe feciorii să facă același lucru, pentru un bărbat nu trebuie să fie o rușine, dar un exemplu frumos să gătească bucate ajutând doamnele”, a scris el, pe Facebook.

SHOK.md


OCT 15, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...