[ X ]
FRESH
Mom-Jeans! Meghan Markle, îmbrăcată în blugi rupţi în luna a 6-a de ...
A avut un 2018 BUN și finalul a încununat opera! Ludmila Terzi: „S-a ...
Planuri de VACANȚĂ pentru 2019 – deja! Dianna Rotaru le-a dezvăluit!
Kylie Jenner şi Travis Scott se pregătesc de nuntă? Apropiaţii îi ...

Reușită FĂRĂ PRECEDENT pentru Moldova! Toate TREI CORONIȚE – câștigate la un concurs internațional de FRUMUSEȚE pentru copii și adolescenți!

Reprezentantele Moldovei la un concurs internațional de frumusețe au reușit să obțină toate cele trei coronițe – adică premiul I, la cele trei categorii de vârstă, informează SHOK.md.

Astfel, Beatrice Ungureanu 6 ani, Janna Petco 7 ani, Daria Nemerenco 10 ani, Diana Botnaru 11 ani – modele ale agenției Luxury Model Agency, au participat la finala concursului internațional MINI MISS EURASIA 2018, la 5 mai curent, în orașul Sankt Petersburg, Rusia. Concursul dat a fost divizat în 3 categorii de vîrste, și anume: 5-7 ani / Kids, 8-10 ani / Junior, 11-15 ani / Teen, unde în fiecare din aceste categorii revenea câte un titlu și coroana de MINI MISS EURASIA 2018. Participantele au trecut proba de foto-portofoliu, costumul național, proba de talent, precum și încheierea unui contract de participare dintre organizatori și unul dintre părinții participantei. Pregătirile pentru concurs au durat timp de trei săptămâni până la concurs, iar repetițiile în or. Sankt Petersburg au durat timp de 5 zile.

În urma participării Republica Moldova s-a clasat pe cele mai bune posibile poziții:

Mini Miss EURASIA 2018 Categoria 11-15 ani / Teen – DIANA BOTNARU

Mini Miss EURASIA 2018 Categoria 8-10 ani / Junior – DARIA NEMERENCO

Mini Miss EURASIA 2018 Categoria 5-7 ani / Kids – JANNA PETCO

Vice – Mini Miss EURASIA 2018 Categoria 5-7 ani / Kids – BEATRICE UNGUREANU

Câștigătoarele concursului au primit: Coroana, Titlul, Cadouri de la sponsori și parteneri precum și câte un Certificat cu 50 000 mii Ruble rusești.

„Sunt nespus de mulțumit de participare în acest concurs. Fetițele au fost unele din cele mai bune și profesioniste din proiectul meu, având în palmares deja titluri naționale cum ar fi: Mini Miss Moldova 2017, Top Model Moldova 2017 și altele. Este prima noastră experiență de participare la un concurs internațional fapt la care am depus maxim efort împreună cu toată echipa pentru a ne prezenta la maxim”, a declarat Korneliu Vidrașco, fondatorul agenției de modele, precizând că e foarte mândru de reușita din Rusia, mai ales că nu se aștepta la un succes atât de mare.

SHOK.md


MAI 11, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...