[ X ]
[ X ]
FRESH
Andra și Cătălin Măruță și-au recunoscut, reciproc, defectele
Pop Simfonic REVINE. Organizatorii promit că ediția a VI-a va fi cel ...
De când a devenit mămică, se confruntă cu MAI MULTĂ URĂ! Katy Black: ...
Câţi bani au în conturi celebrităţile. Ele sunt cele mai bogate vedete

Revelion INCENDIAR la Orhei: Concert cu LEGENDELE muzicii pop internaționale: Arabesque, Dschinghis Khan și Ace of Base, și ARTIFICII!!

În acest an, Orhei, va uimi din nou locuitorii și întreaga țară cu nivelul și amploarea sărbătorii de Revelion, informează SHOK.md.

Potrivit www.orhei.md, „deja acum, nu doar centrul orașului, dar și străzile periferice reprezintă un tărâm al basmelor, luminat de mii de luminițe care atrag mii de localnici și invitați la Orhei. Cel mai înalt și mai frumos Pom de Crăciun, decorațiuni stilate, Târgul de Crăciun pregătit să ne ofere zeci de distracții gratuite, de la tobogane până la atracții de joacă – toate acestea vor bucura norocoșii care au decis să viziteze Orheiul în timpul sărbătorilor de iarnă”.

Pe 31 decembrie, începând cu ora 22:00, piața Vasile Lupu din centrul orașului, se va transforma într-un loc cu cel mai frumos sărbătorit eveniment din țară – aici va avea loc un concert grandios care va anticipa venirea Anului Nou în stil POP, în care se vor reuni legendele muzicii pop internaționale: Arabesque, Dschinghis Khan și faimoasa trupă Ace of Base. Bineînțeles, momentul de tranziție la Anul Nou 2018 va fi marcat de un foc de artificii plin de culori.

O ocazie unică de a întâlni cea mai principală sărbătoare a anului sub cele mai bune hituri din anulor ’80, în cea mai incredibilă atmosferă, va atrage cu siguranța mii de oameni la Orhei din toată Republica Moldova.

De menționat că, pentru al treilea an consecutiv, sărbătorirea Revelionului și a Crăciunului la Orhei a devenit un motiv de informare pentru scara republicană. Primăria orașului Orhei, în frunte cu primarul Ilan Șor creează condiții și o atmosferă în care sărbătoarea devine un eveniment de importanță națională care unește localnicii și atrage numeroși oaspeți la Orhei.

SHOK.md 


DEC 18, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...