[ X ]
[ X ]
FRESH
Viaţa cântăreţei Amy Winehouse va fi povestită într-un film
Și-a împlinit POFTA DE CIREȘE! Aura: „Am mâncat pe saturate. Am luat ...
"Bine, cânți... Dar cu ce te ocupi serios?" Interpretă: Abia acum ...
Adevăratul motiv pentru care designerul Karl Lagerfeld purta mereu ...

Rodica Ciorănică, despre IUBIRI și DESPĂRȚIRI: „Dacă lucrurile nu merg, de ce să te cramponezi în ceva ce nu ți se potrivește?”

Jurnalista Rodica Ciorănică a fost căsătorită, a divorțat, a iubit de mai multe ori și, mărturisește că, nu are regrete în acest sens, or dacă închide o pagină – o face definitiv, iar dacă deschide una nouă – se dedică totalmente, informează SHOK.md.

„Am iubit de câteva ori. Cum zici tu sau Blaga, oameni ÎN MARE TRECERE. Din fericire sau nu, când pleacă cineva din viaţa mea, îl las să plece cu totul. Pentru că dacă scriu o pagină nouă, îmi place să mă scufund într-o nouă poveste cu tot ce am mai bun, crezând și dorindu-mi să fie ultima. Nu obișnuiesc să fac colecții de bărbați. Dar dacă lucrurile nu merg, de ce să te cramponezi în ceva ce nu ți se potrivește? Poate că omul tău e undeva alături, poate că vă căutați ambii”, a dezvăluit ea, într-un interviu pentru revista Red by RC, adăugând: „nu am regrete legate de despărțirile vechi. Sunt foarte rece după ce trece ceva ce nu a meritat emoțiile mele”.

SHOK.md


IAN 16, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...