[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Bălan a apărut complet goală în noul său videoclip. Îşi cântă ...
„Iluzia Fericirii” – O NOUĂ CARTE! Dorian Furtună: „În curând… Pentru ...
S-A LANSAT ÎN MUZICĂ! Emilian Crețu – Dora Show: „S-a cheltuit… nu-i ...
Îi dai 52 de ani? Cum s-a pozat Toni Braxton, interpreta hitului „Un-Break ...

Rodica Ciorănică se declară SPERIATĂ: „Vreau să cred că, la fel ca în filmele cu happy end, o să apară un Bruce Willis și ne va salva”

Jurnalista Rodica Ciorănică, în această perioadă, se declară speriată de tot ce se întâmplă și ar vrea să creadă că „va apărea un Bruce Willis și ne va salva”, informează SHOK.md.

„Sincer vorbind, sunt speriată. Nu doar din cauza știrilor de EuroNews care mi-au amintit de toate filmele de ficțiune în care planeta trăiește sfârșitul inevitabil al lumii. Sunt speriată și îngrijorată pentru prietena mea de la Milano, care nu poate stopa febra a 13-a zi. Iar de aseară nu mai știu nimic de ea… Îngrijorată pentru părinții și satele noastre, în care s-au întors ai noștri din Italia și îi dau cu balurile, în loc să se izoleze o vreme in casele lor. Ma intreb de ce accesul in tara la hotarele terestre este atat de usor! Mi-e frica de cifrele înspaimantatoare pe care le va anunta maine Ministra Sanatatii… Vreau sa cred ca acest virus lansat cu buna stiinta de mai marii lumii are si un antivirus tinut in secret intr-un laborator. Vreau sa cred ca, la fel ca in filmele cu happy end, o sa apara un Bruce Willis si ne va salva. Pentru ca, din pacate, pe responsabilitatea compatriotilor nostri chiar nu ne mai putem increde… Aveti grija de voi, oriunde v-ati afla”, a mărturisit Rodica, zilele trecute, pe rețelele de socializare.

Cristina TOMAC


MAR 24, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...