[ X ]
[ X ]
FRESH
Văduva lui Kobe Bryant cere despăgubiri de milioane de dolari! Compania ...
AMINTIRI ROMANTICE! Cristina Scarlevschi: „Vlad m-a cerut în căsătorie ...
De ziua sa – ÎN ISRAEL! Olga Iftodii: „Salut ai mei 35! Știu că urmează ...
Helen Mirren, regina stilului la 74 de ani! Cele mai bune ţinute de ...

Roman Burlaca, despre DESPĂRȚIREA de Felicia Sîrbu: „M-am maturizat după relația asta, e un avantaj. Îi doresc să se regăsească”

Regizorul Roman Burlaca se declara foarte îndrăgostit și chiar gata de viața de familie la începutul relației cu prezentatoarea TV, Felicia Sîrbu, însă lucrurile au luat o altă întorsătură. Și chiar dacă ei nu mai sunt împreună de câteva luni, el nu vrea să spună care a fost motivul despărțirii, informează SHOK.md.

„Eu respect mamele, surorile, iubitele… Și din motivul acesta nu îmi voi permite niciodată să scot mărturii sau să scot lucruri mai puțin frumoase. Și cazul acesta nu este o excepție

Eu mulțumesc destinului pentru experiența trăită. Am avut multe momente frumoase, mai puțin frumoase, dar ele ne sunt date ca să ne trezim. Pe noi nu ne schimbă viața, ne schimbă oamenii. Unii spre bine, unii nu. Dar trebuie să înțelegem că niciodată nu vom reveni în punctul de până la. Și trăim din acel punct. Eu m-am maturizat după relația asta. E un avantaj. O respect mult. Și îi doresc să se regăsească și să fie fericită”, a spus el, într-un interviu pe Youtube pentru Alexandru Bordea.

Roman a mai spus că, „dragostea vine de două ori: prima și adevărata”.

SHOK.md


DEC 16, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...