[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
La fel de fermecătoare și acum! Iată cum arăta Margareta Pâslaru acum ...
Viață DE INFLUENCER! Marinela Bezer: La început Instagramul A FOST ...
Ex-Premierul Sturza a găsit FORMULA FERICIRII ABSOLUTE: „Câte griji ...
O actriță din România s-a căsătorit virgină. Ce vârstă avea când a ...

RUDE PRIN ALIANȚĂ! Un ex-lider de partid a dezvăluit: Am avut onoarea să-l cununăm pe Vadim Brânzan, fostul ministru…

În politica moldovenească se regăsesc mai mult „rude prin alianță” – nași și fini, dar și cumătri. Iar, zilele trecute, s-a mai aflat despre o asemenea relație. Este vorba despre fostul lider al PNL, Vitalia Pavlicenco, și finul său de cununie, Vadim Brânzan, fost ministru al Economiei și Infrastructurii, informează SHOK.md.

Vitalia Pavlicenco, într-o postare pe blogul său, s-a referit la activitatea și relația sa cu Nadejda Brânzan, deputată în Primul Parlament, care s-a stins din viață la 25 mai curent.

„…Gheorghe Ghimpu m-a invitat în Partidul Democrat de atunci, unde am regăsit-o pe Nadejda Brânzan, cu ea devenind prieteni politici, dar și de familie, inclusiv rude prin alianță, pentru că am avut onoarea să cununăm cuplul Vadim și Svitlana Brânzan”, a povestit politiciana.

La fel, a oferit detalii și despre familia Brânzan. „ Nadejda Brânzan a avut o familie de excepție, copii speciali, pe care i-a orientat spre o pregătire modernă, dar și cu împărtășirea valorilor naționale, legate de reîntregirea neamului românesc, pregătire și convingeri, ce ar trebui să fie utile interesului public al societății noastre” – a menționat ea.

SHOK.md


MAI 27, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...