[ X ]
[ X ]
FRESH
Horoscop 27 mai 2020. Iubire sinceră şi planuri de vacanţă
Andreea Bălan a apărut complet goală în noul său videoclip. Îşi cântă ...
„Iluzia Fericirii” – O NOUĂ CARTE! Dorian Furtună: „În curând… Pentru ...
S-A LANSAT ÎN MUZICĂ! Emilian Crețu – Dora Show: „S-a cheltuit… nu-i ...

S-A FILMAT ÎN CLIPURILE lui Andrew Rayel și Carla’s Dreams! Antreprenor: „Toate aceste filmări mi-au adus bani”

Tânărul antreprenor Cristian Catan, care a și lansat o piesă anterior, s-a filmat în mai multe clipuri și spoturi publicitare, care i-au adus venituri. Așadar, recent, el a decis să vorbească despre aceste experiențe, informează SHOK.md.

„POȚI CÂȘTIGA BANI FIIND FILMAT

Atenție: în această postare nu se menționează video chatul. Scriu strict despre bani din filmări în spoturi de promovare, videoclipuri muzicale și filme de scurtmetraj. Poți câștiga și tu, bani și prezență în materiale video interesante.

Prima mea prezență pe un platou de filmare, fiind plătit, a fost în vara 2017. Alături de Ialoveni, cea mai înaltă clădire înclinată din lume (Nu, nu e Turnul din Pisa, ci clădirea abandonată de la Dănceni), peste 50 de persoane s-au deghizat cu măști în extratereștri (fotografiile 2-3). Filmarea a fost realizată în cadrul unui spot publicitar, unde extratereștrii cucereau clădirea.

Participând o dată la filmări, ajungi în lista de candidați potențiali pentru alte filmări ale aceleiași case de producție, în cazul meu a fost BR FIlms, cu Roman Burlaca în frunte. După „cucerirea extratereștrilor”, am fost invitat să mă filmez în videoclipul piesei „Home” a lui Andrew Rayel. Am fost curierul care aduce de acasă un amulet important (foto 4).⠀

Monomaniac. Invitația de a mă filma în videoclipul piesei lui Carla’s Dreams a fost o bucurie mare (Carla’s Dreams, uraaaa!). Ipostaze diferite, precum vizitatori în galerie de artă, medici la operație și polițiști la locul crimei (foto 5 și 6). Experiență foarte interesantă!

A mai fost filmarea într-un spot pentru o companie străină, unde am apărut în rolul de locuitor al Egiptului Antic”, a enumerat el, pe Instagram, adăugând că are o abordare simplă: „trebuie să generezi diverse surse de venit! Mărind numărul de oportunități, crești mărimea veniturilor potențiale”.

„Toate aceste filmări mi-au adus bani. Ce trebuie să faci pentru asta? Să faci cunoștință cu cei responsabili de castinguri diverse, iar cea mai simplă modalitate este de a intra în grupul de Facebook, unde se postează despre astfel de oportunități.”, a mai scris Cristian.

 


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de ???????? ????? ? (@christian.catan) pe

SHOK.md


MAI 20, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...