[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(INTERVIU) Natalia CIOBANU: „Sunt foarte spontană și mă simt frustrată ...
3 ANI de la lansarea proiectului musical Ethno Republic: „Un proiect ...
Aura, despre DESPĂRȚIRE și O NOUĂ IUBIRE: „Mi-am revenit definitiv. ...
Primul horoscop complet pentru 2020. Săgetătorii îşi găsesc jumătatea ...

S-A ÎNSURAT! Ion Bargan: „Această perioadă de pregătire pentru nuntă ne-a apropiat foarte mult pe noi doi” VIDEO&FOTO//

Tânărul om de afaceri Ion Bargan și aleasa sa, Mariana, s-au căsătorit la 18 noiembrie curent, informează SHOK.md.

Mirele, pe Facebook, a vorbit despre ceremonia religioasă și civilă, despre nuntă, dar și despre pregătiri, dar și a menționat că nași de cununie sunt omul de afaceri Ruslan Cojocaru și soția sa, Aliona.
Duminică, pe 18.11.18 ne-am unit destinele prin Sfânta Taină a Cununiei și Înregistrarea Civilă a Căsătoriei! ?♥

Această perioadă de pregătire pentru nuntă ne-a apropiat foarte mult pe noi doi. Ne-a apropiat de credință și de un mod sănătos de viață. Am învățat să lucrăm împreună, să luăm decizii împreună și să ne bucurăm împreună de lucrurile simple ale vieții.

Am stabilit misiunea familiei noastre noi create: Iubire, Armonie și Pace. Conducând-une de aceste valori să devenim un exemplu pentru copii noștri și pentru cei din jur.

Îmi amintesc că acum câțiva ani am citit romanul „Adam și Eva” de Liviu Rebreanu. O carte despre căutarea sufletului pereche. Și mă întrebam atunci, cum voi înțelege oare că am întâlnit cu adevărat sufletul meu pereche? Cum voi înțelege că am întâlnit-o pe ea? Însă ceva neobișnuit este zidit în interiorul nostru și atunci când am întâlnit-o pe Mariana am simțit o legătură puternică între noi, am simțit că ne cunoaștem dintotdeauna și că aș vrea să petrec fiecare zi din viață alături de ea. Destinul a făcut ca nunta noastră să o facem la restaurantul „Adam și Eva” și să-mi amintesc despre căutarea sufletului pereche. Acum sunt fericit că am găsit sufletul meu pereche și astăzi întemeiem o familie!

Suntem recunoscători părinților noștri pentru toată dragostea și susținerea lor!

Sincere mulțumiri nașilor noștri Ruslan și Aliona Cojocaru, părinții noștri spirituali care sunt un exemplu de familie iubitoare!”, a scris proaspăt căsătoritul.

SHOK.md


NOI 25, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...