[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
La mulți ani pentru Anastasia Lazariuc! Cântăreața arată INCREDIBIL, ...
Weekendul ÎNTR-O CASĂ CU AMINTIRI! :,,Am dormit în acel pat ca într-un ...
Viaţa secretă a lui Lady Di: a fost bonă, s-a căsătorit cu iubitul ...
Robin Soderling a vrut să se sinucidă. ”Cel mai mic zgomot mă panica”

S-A LANSAT ÎN MUZICĂ! Emilian Crețu – Dora Show: „S-a cheltuit… nu-i vorba de zeci de mii de euro” VIDEO//

Actorul şi prezentatorul emisiunii „Dora Show”, Emilian Creţu s-a lansat în muzică, cu numele „Dora Show”. Piesa „Coroana Mă-ti” este însoțită de videoclip, informează SHOK.md.

„Kapushon, cumva, a simţit ce vrea Dora, i-am zis că vreau ceva despre „Coroana Mă-tii”. Melodia şi text – by Kapushon, i-am dat eu câteva replici, care mie îmi stau la inimă, dar voi cred că le-aţi simţit”, a spus Emilian, pe Instagram.

De asemenea, Emilian a spus cât a costat videoclipul. „Ne-a costat…, în primul rând, eu când am început să lucrez cu Fraţii Spoială şi Kapushon – noi nu am zis cât o să ne coste şi cât venit o să avem noi din acest videoclip. Eu am zis aşa – noi trebuie să facem un produs ca să ne reprezinte pe noi toţi, voi – cu videoclipul, eu – cu nebunia, Kapushon – cu melodia. S-a cheltuit o sumă destul de normală, nu-i vorba de zeci de mii de euro, e vorba de câteva miuliţe de euro, nu foarte mult, pentru că am lucrat într-o echipă. Nu e videoclipul meu, nu este videoclipul Dorei, este videoclipul tuturor celor care am lucrat”, a spus artistul.

Cristina TOMAC


MAI 26, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...