[ X ]
[ X ]
FRESH
Lidia Buble, despre izolarea cu Răzvan Simion pe timpul pandemiei: ...
Stă acasă, dar… desfășoară ANTRENAMENTE ON-LINE! Dinu Dabija: „Scopurile ...
Vrea SĂ STUDIEZE NEUROGRAFIA împreună cu fiul! Dana Markitan: „Suntem ...
Bruce Willis, în carantină cu fosta nevastă, Demi Moore?

S-a lăsat de TV, dar s-a lansat ÎN VLOGGING! Jurnalistă: „O să vorbesc despre tot ceea ce consider important, educativ și inedit”

Jurnalista Violeta Scrișu a lăsat televiziunea de câteva luni, dar a decis să-și lanseze un vlog, făcându-și un cont de Youtube, informează SHOK.md.

„Am făcut-o și pe asta. Sunt fericită!

Din primul an de facultate am început să lucrez la TV și o perioadă destul de lungă am fost reporter, realizatoare de emisiune, am făcut live-uri, rubrici și campanii. Am cunoscut sute de oameni și povești. Toată experiența acumulată m-a ajutat să cred că pot să-mi fac propriul produs media, iar acesta este un canal de YouTube. Aici o să vorbesc despre tot ceea ce consider important, educativ și inedit.

P.S. Sunt încă multe lucruri de îmbunătățit, dar cel mai important este că știu la ce mai am de muncit. Începuturile nu sunt ușoare, în schimb, sunt foarte plăcute, pentru că reprezintă noi provocări, iar mie îmi plac provocările. Vă invit să urmăriți primul meu video. Deja am un abonat, deci, începutul e promițător”, a scris ea, ieri, pe Facebook.

SHOK.md


DEC 24, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...