[ X ]
FRESH
Ionel Istrati – ENERVAT LA CULME, a luat apărarea mamei sale: „În ...
Vasile Macovei – PUS LA PERETE! Uite cum a răspuns la întrebarea „Ți-ai ...
Tu ştiai că Antonia are o soră mai mică? Iată cât de frumuşică este!
Cele 4 zodii care se simt extraordinar atunci când nu au o relație

S-A MUTAT la București! Vlada Cotorobai: „Sunt sigură că activitatea mea de blogger va fi mai mult apreciată decât la Chișinău”

Bloggerița Vlada Cotorobai s-a mutat cu traiul la București, începând cu ziua de ieri, când a făcut și anunțul pe rețelele de socializare.

Contactată de SHOK.md, Vlada a mărturisit că vede în această schimbare oportunitatea de a se dezvolta. „Vreau sa mă dezvolt și sunt sigură că activitatea mea de blogger va fi mai mult apreciată decât la Chișinău. Vreau sa explorez mai mult, să cunosc lume nouă și să mă încarc de un vibe bun și pozitiv”, a declarat ea.

Vlada a spus că, prima perioadă, se va concentra doar pe activitatea de bloggeriță. „Dar am în plan să termin studiile aici, să am un job și sa îmi continui activitățile pe care le făceam la Chișinău. Sper să îmi reușească și să fac sa fie auzit numele meu si peste Prut”, a spus fashionista.

Bloggerița a spus că începutul, desigur, nu e ușor, mai ales că ia de la zero. „Am venit doar cu bagaje cu haine, am lăsat totul la Chișinău, dar ne vom acomoda. Sunt super fericita și super emoționată pentru că încă nu realizez că ne-am mutat, ci parcă am venit in vizita :)))) trebuie sa treacă ceva timp ca sa realizăm ca am făcut acest pas”, a mai mărturisit Vlada.

SHOK.md amintește: La început de an, Vlada a semnat un contract cu cea mai mare agenție de influenceri din România.

SHOK.md  

 


APR 3, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...